Slamanje prokletstava i uroka nad kućanstvom

0

U Ime Gospodina Isusa Krista, osnažen/a posredovanjem Blažene Djevice Marije, svetog Mihaela Arkanđela, svetih apostola Petra i Pavla, i svih svetih; snagom svetoga autoriteta u Isusovo presveto Ime, molim te Gospodine Bože da slomiš i poništiš sva prokletstva, vještičarenja, uroke, pečate, sotonske zavjete i ugovore, duhovne i duševne veze sa sotonskim snagama, zle želje i požude, nasljedne pečate, zamke, utvrde, laži, zapreke, obmane, duhovne utjecaje i napade.

Ukloni svaku nefunkcionalnost i bolesti bilo kojeg uzroka, i sve što je nabačeno na našu obitelj i kućanstvo; [posebno ako je nabačeno na (ime osobe) koga jako volim.Oče nebeski, molim te prekori ove zle duhove i njihova tlačenja, i otjeraj ih daleko od ove obitelji [posebno od (ime osobe)], tako da možemo nesmetano vršiti tvoju volju i ispuniti poslanje na tvoju veću slavu.Hvala ti, Oče, za uslišanje molitve. Slavimo tvoje Sveto Ime, klanjamo ti se i ljubimo te. Hvala ti za mudrost i svjetlo Duha Svetoga. Hvala ti što si nam omogućio po Duhu Svetom da budemo agresivni protiv đavolskih djelâ. Hvala ti za nadu koja tjera malodušnost; hvala ti za nadolazeću pobjedu. “U svemu nadmoćno pobjeđujemo po onome koji nas uzljubi” (Rim 8,37).

Oče, izručujem/o svoje neprijatelje u tvoje ruke. Pogledaj na njih svojim milosrđem i ne okreni njihove grijehe protiv njih. Ako je tko prokleo našu obitelj, kućanstvo i imanje, mi ga sada blagoslivljamo. Tko god nas je povrijedio, sada mu opraštamo. Za one koji nas progone, sada molimo:

Oče naš…
Zdravo Marijo…
Slava Ocu…

O moj Isuse, oprosti nam naše grijehe,
očuvaj nas od paklenoga ognja i dovedi u raj sve duše,
a osobito one kojima je nepotrebnije tvoje milosrđe.

Sveti Mihaele Arkanđele, brani nas u boju;
budi nam zaštita od pakosti i zasjeda đavolskih.
Ponizno molimo: neka mu zapovjedi Bog,
a ti, kneže nebeske vojske, Sotonu i druge zlobne duhove,
koji na propast duša lutaju svijetom,
božanskom snagom odagnaj u pakao. Amen.

Slava Ocu…

Molitva je katolička. Ovu i slične molitve možete naći u knjigama p. Gabriela Amortha (službenog rimskog egzorcista)

Izvor:Međugorje.info

Hercegovka.net

Odgovori