Zrinjski će danas saznati potencijalne protivnike u play-offu Europa lige i Konferencijske lige

Zrinjski će danas nakon žrijebova u 13 i 14 sati saznati potencijalne protivnike u play-offu Europske lige i Konferencijske lige.

Prvak Bosne i Hercegovine će u trećem pretkolu Europske lige igrati protiv islandskog Breidablika, a ukoliko ga izbaci, igrat će play-off za ulazak u grupnu fazu.

To bi ujedno značilo da će minimalno igrati grupnu fazu Konferencijske lige ove sezone s obzirom da tamo nastavlja natjecanje poražena ekipa iz play-offa Europske lige.

Lista potencijalnih protivnika Zrinjskog u play-offu Europske lige je veoma duga, a to su sljedeći klubovi: Ajax, LASK, Aberdeen, Čukarički, Zorja, R. Union Saint-Gilloise, te poraženi iz duela Rakow – Aris Limassol, Slovan Bratislava – Maccabi Haifa, AEK Athens – Dinamo, Olimpija – Galatasaray, Copenhagen – Sparta Prag i KI Klaksvik – Molde.

Žrijeb play-offa Europske lige je u 13 sati, a u 14 će biti obavljen žrijeb play-offa Konferencijske lige.

Ukoliko Zrinjski ispadne od Breidablika, za ulazak u grupnu fazu Konferencijske lige potencijalni protivnici su mu pobjednici duela Valmiera – Partizani Tirana, Farul Constanta – Flora Tallinn i Struga – Swift Hesperange.

Izvor:Dnevnik.ba

Hercegovka.net

Odgovori