Zaštićujte sebe i svoju obitelj, molite ove molitve svaki dan i ne bojte se

0

Zaštićujte sebe i svoju obitelj, molite ove molitve svaki dan i ne bojte se, kad je Bog uz vas, tko može protiv vas!

ZAŠTITNA MOLITVA PO PREDRAGOCIJENOJ KRVI ISUSOVOJ Gospodine Isuse, s vjerom u tvoje zasluge, zazivam Tvoju presvetu Krv i prelijevam je preko sebe i svoje obitelji (imena…..)  Prelij me od vrha glave do tabana mojih nogu. Proglašavam potpunu slobodu svoga života i svoje obitelji. Gospodine Isuse, čuvaj me danas od zloga, grijeha, napasti, sotonskih napada i iskušenja, straha od tame, straha od ljudi, mučnina, bolesti, sumnja, srdžbe i svih nesreća i od svega što nije Tvoje Kraljevstvo. Ispuni me, Gospodine Isuse, darom svoga Svetog Duha i daj mi dar mudrosti, znanja, vjere, razumijevanja i razlikovanja duhova, tako da danas živim u milosti tvoje prisutnosti i djelujem tako da ispunim Tvoju volju u svom životu. Slavim Te, Isuse, zahvaljujem Ti, Isuse, volim Te, Isuse, i klanjam Ti se. Amen

ZAZIV SV. MIHOVILU ARKANĐELU U BORBI PROTIV ZLA Sveti Mihaele, arkanđele, brani nas u boju; protiv pakosti i zasjedama đavolskim budi nam zaklon! Neka mu zapovjedi Bog, ponizno molimo, i ti, vojvodo vojske nebeske, Sotonu i druge  duhove zlobne koji svijetom obilaze na propast duša božanskom jakošću u pakao protjeraj! Amen!

MOLITVA DA OSOBA BUDE KRISTOVA Nebeski Oče, molim te u ime i po Krvi Isusa Krista da pobijediš Sotonu koji je zarobio tvoje stvorenje. Molim i tebe, Gospodine Isuse, da staviš svoju krunu od trnja oko (ovdje izgovori ime osobe) i da je privučeš svojem Presvetom Srcu, pod svoj plašt ljubavi. Marijo, naša majko, molimo tvoju zaštitu i zagovor kod tvog Božanskog Sina za nju/njega. Amen.

MOLITVA ZAŠTITE Gospodine Isuse, Ti vladaš čitavim svemirom i mi Te slavimo u ime Tvojega stvorenja. Molimo Te, zaštiti nas svojom predragocjenom krvi koju si za nas prolio na križu. Molimo Te, zaštiti nas od svih sotonskih sila koje vrebaju na nas, na naše obitelji i našu zemlju.Marijo, naša Majko, štiti i zagovaraj nas i naše obitelji. Zaogrni nas svojim plaštem ljubavi da se prestraši neprijatelj. Sveti Mihovile i naši anđeli čuvari, dođite i branite nas i naše obitelji u borbi protiv svega zla koje obilazi svijetom. Gospodine Isuse, hvala Ti što si vjeran u svim svojim obećanjima. Amen.

ZAŠTITNA MOLITVA U IME ISUSOVO U ime Isusovo uzimam vlast i vežem sve sile i snage u zraku,na zemlji,u vodi,u podzemlju,na onom svijetu,u prirodi i u vatri. Ti si Gospodin nad svim svemirom,dajem ti slavu u ime tvoga stvorenja.U tvoje ime vežem sve demonske sile koje su došle protiv nas i naših obitelji i stavljam sve nas pod zaštitu tvoje predragocjene krvi koja je prolivena za nas na križu. Marijo,naša Majko,tražimo tvoju zaštitu i zagovor s Presvetim Srcem Isusovim za sve naše obitelji.Zaogrni nas svojim plaštem ljubavi da se prestraši neprijatelj. Sveti Mihovile, i naš andele cuvaru,dodite i branite nas i naše obitelji u borbi protiv svega zla što obilazi svijetom. U ime Isusovo,zapovijedam svim silama i snagama zla da odstupe istog casa od nas,od naših domova i naše zemlje. A mi ti zahvaljujemo,Gospodine Isuse,jer si vjeran Bog i osjecaš s nama.Amen.

MOLITVA LAIKA ZA OSLOBOĐENJE Zazivam zaštitu predragocjene Krvi Isusove na sebe i na (određenu osobu……) U Ime Isusa Krista, Isusa iz Nazareta, naređujem zlom Duhu (srdžbe, ljubomore, mržnje, alkoholizma, oholosti, lijenosti, itd) da odstupe od ove osobe. Neka Duh Sveti dođe na Te i promijeni sve oko tebe. Gospodine Isuse, pošalji Duha Svetoga na ovu osobu i promijeni njezin život na svoju sliku i priliku, ukloni njene probleme, teškoće i slabosti, za njezino dobro i za Tvoju veću Slavu a još veću Slavu Tvoga i našega Oca Nebeskoga. Amen

MOLITVA ZA ZAŠTITU (pater O.Robert DeGrandis) Dolazim u prisutnost Isusa Krista i potpuno se Njemu podlažem. Na sebe oblacim svu opremu Božju da se mogu oduprijeti davlovim lukavstvima .Stojeci cvrsto,opasujem bedra istinom i oblacim oklop pravednosti.Uvijek uza se imam štit vjere:njime cu ugasiti sve goruce strijele Zloga.Prihvacam kacigu spasenja i mac Duha,to jest Rijec Božju U ime Isusa Krista raspetoga,umrlog i uskrsnulog,vežem sve duhove zraka,atmosfere,vode,vatre,vjetra,zemlje,podzemlja i pakla.Vežem takoder utjecaj svake izgubljene ili pale duše koja je možda prisutna,sve poslanike Sotone,sva društva vještica ili jezgre obožavatelja Sotone koji su možda prisutni na neki nadnaravni nacin.Zazivam Krv Isusa Krista na zrak, atmosferu, vodu, vatru, vjetar, na zemlju i sve njezine plodove oko nas, na podzemlje i pakao. U ime Isusa Krista zabranjujem svakoj neprijateljskoj sili da se obraca ili pomaže,na bilo koji nacin,drugim zlim silama;u ime Isusovo zabranjujem svakoj zloj sili da se obraca meni ili da cini bilo što osim onoga što ja zapovijedam u Isusovo ime.

U ime Isusa Krista,ovo mjesto,sve prisutne,njihove obitelji i poznate,mjesta gdje žive,sve što posjeduju,njihove poslove i sve izvore zarade,pecatim krvlju Kristovom. (ponovi tri puta). U ime Isusa Krista zabranjujem svim palim duhovima, družbama, sotonskim grupama ili poslanicima, kao i svima koji su s njima povezani,podložnicima ili vlastima, da nanesu bilo kakvu štetu ili osvetu meni, mojoj obitelji ili suradnicima;kao i bilo cemu što posjedujemo.U ime Isusa Krista i po zaslugama Njegove Predragocjene Krvi,prekidam i lomim svako prokletstvo, vradžbinu, urok, blokadu, zle cini, caranje, zle veze, zamke, zastranjivanje, laži, zapreke, varke, pomucenost uma, duhovnu vezanost ili utjecaj;svaku bolest tijela, duše, uma ili duha koja postoji u nama, ovom mjestu ili osobama, mjestima i stvarima koje smo spomenuli, a dolaze od nekih duhovnih sila, ili po našim pogreškama i grijesima. (ponovi sedam puta). Križ Isusa Krista sada postavljam izmedu sebe i svih naraštaja moga obiteljskog stabla.U ime Isusa Krista,neka ne bude izravne veze izmedu tih naraštaja.Sve veze neka se ociste Predragocjenom Krvlju Gospodina Isusa Krista. Marijo,Majko Bezgrješna,zaodjeni me u svjetlo,snagu i silu Tvoje vjere.Oce,molim Te zapovjedi andelima i svetima da mi budu na pomoc.Hvala Ti,Gospodine Isuse,što si moja Mudrost,Pravda,moje Posvecenje i Otkupljenje.Predajem se djelovanju Tvoga Duha Svetoga i primam Tvoju istinu o ozdravljenju naraštaja. Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu.Kako bijaše na pocetku,tako i sada,i vazda,i u vijeke vjekova. Amen.

Izvor:Međugorje.info

Hercegovka.net

Odgovori