Zagrepčanku šokiralo stanje tramvaja u koji je ušla, evo što je zatekla

Jednu je Zagrepčanku toliko oduševio prizor koji je zatekla vozeći se javnim gradskim prijevozom, da je sve objavila na Facebooku. Naime, vozila se tramvajem 17 koji, uz to što je bio prazan, kao da je netom prije prošao generalno čišćenje jer bio je tako čist da je gospođa odlučila malo se dulje voziti u njemu.

Tramvajem zvanim ”čežnja”, kako je ispričala, vožnju je započela na Horvaćanskoj.

”Vožnja u praznoj 17-ici, uz to čisti pod, čiste stolice i prozori! Već se dugo nisam vozila u takvom tramvaju pa sam se onako iz gušta odvezla nekoliko stanica dalje, sve do Knežije. A to me je dovelo do neplanirane prijepodnevne šetnje po starom kvartu. I tako, male stvari i uspomene čine život ljepšim kada prepustiš trenutku da te povede”, podijelila je ovaj trenutak u grupi ”Zakaj volim Zagreb” na oduševljenje tisuća drugih Zagrepčana.

“To nisam vidjela nikada u životu”, komentirala joj je jedna sugrađanka.

“Hvala vam na toj objavi. Vrlo rijetko je vidjetu ovako čisti tramvaj u Zagrebu. I autobusi su također prljavi”, napisala je korisnica ZET-a koja također nije navikla na tramvaj u ovako dobrom stanju.

“Ovo je stvarno savršeno”, smatra jedna žena koja je ostavila komentar ispod fotografije urednog tramvaja. “Tramvaji se redovito čiste, samo ih mi putnici uneredimo”, objasnila je u komentaaru gospođa.

“Ovo je možda i ganz novi tramvaj, ili si je neko stvarno dao truda. Ali divan je ovako čist”, zaključila je komentatorica.

Izvor:Zagreb.info

Odgovori