Zaboravite osvježivače, ovako će vam kuća uvijek mirisati predivno: Svi su poludjeli za ovom jeftinom forom, i vi ćete!

Date:

Kako zadržati predivan miris u domu?

Nema ljepšeg nego čisti i mirišljavi dom. Iako većina zna kako održati dom čistim, javlja se pitanje kako učiniti dom mirišljavim? Naši domovi su često mirišljavi nakon što ih očistimo, ako upalimo kakvu mirisnu svijeću ili mirisni štapić, no sve je to prolazno. Kako zadržati miris u domu? Mirisna ulja i difuzori su zadnjih godina sve popularnije metode, no važno je naglasiti da njihova cijena često odbija mnoge. U istraživanju kako učiniti svoj dom mirišljavijim, jedna žena se osudila probati novi trik koji je uskoro postao prava internet senzacija!

Sigurno znate za mirišljave štapiće koji dolaze natopljeni u određenom mirisu i upijanjem njih oni šire predivan miris? Većina nas bi bacila navedene štapiće kada upiju svu tekućinu, no ne bi trebali. Zašto? Korisnica Tik Toka je otkrila odličnu foru kako ih opet možemo iskoristiti! Štapiće je nakon korištenja potrebno izvaditi iz boce u kojoj se nalaze, bočicu isprati i u nju uliti malo omekšivača za veš i vodu, zatim opet vratiti štapiće. Žena iz videa tvrdi kako će Vam na ovaj način dom mirisati predivno. Mnogi komentari su pokazali oduševljenje navedenim trikom.

Trikovi za odličan miris u domu

Dokazano je da mirisi mogu snažno potaknuti uspomene, pomažu u kreiranju atmosfere, opisuju i izazivaju određene emocije. Sigurno i Vi sami pamtite određene mirise koji Vas mogu vratiti u određeno doma u životu. Miris čini naš dom, i zato je važno odabrati onaj koji će Vas uvijek vratiti u stanje smirenosti i opuštenosti. Koji su najbolji trikovi za ostvarivanje mirisnog doma? Mirisne svijeće – Možemo ih napraviti sami ili kupiti one koje imaju odlične parfemske note. Mirisne svijeće dolaze u dizajnerskim i običnim mirisima, što znači da možemo birati između onih jačih i aromatičnijih, kao i onih manje mirisnih. Osim što predivno mirišu, one stvaraju romantičan ugođaj u našem domu.

Difuzori – Difuzori su zadnjih godina užasno popularni, a razlog je njihova jednostavna primjena i konstantno osvježavanje životnog prostora. Danas se oni mogu nabaviti bilo gdje, a cijena proizvoda će ovisiti o njegovoj kvaliteti. Često dolaze u box edicijama s raznim mirisima. Mirisni štapići ili mirisna ulja – Mirisni štapići koji gore su polako izašli iz mode kako su se pojavili oni koji upijaju i šire miris prostorom. Mirisni štapići i mirisna ulja su savršen način za stvoriti mirišljav dom ukoliko Vam dolaze gosti.

Stvorite sami svoj miris

Mnogi vole određeni miris, što je sasvim u redu. No, prava rapsodija mirisa može nastati kada kombinirate više mirisa u isto vrijeme. Probajte ponekad kombinirati više mirisa i osjetit ćete razliku u zadržavanju u prostoru. Za primjer, uparite muški i ženski miris, drvene note s osvježavajućim notama. Mošus može biti savršen miks za Vaš dom jer ostavlja veoma upečatljiv dojam pri ulasku u prostor. Probajte zapaliti mirisnu svijeću od gardenije, i istovremeno svijeću od vanilije. Mirisi se ne bi trebali shvaćati zdravo za gotovo.

Razlog? Oni također imaju kontraste i spojeve koji mogu savršeno funkcionirati. Mirisi su uglavnom stvar određenog ukusa, ali važno je naglasiti da drvenasti mirisi ipak imaju posebnu moć i da onu obavijaju životni prostor s toplinom. Ukoliko Vas zanima kombinacija mirisa i kako ih uspješno kombinirati, započnite sami od kombinacije najdražih mirisa. Mnogi griješe u procesu, misle kako je bitno da samo jedna prostorija lijepo miriše, no za sveprisutne mirise svaka prostorija mora dati svoj doprinos.

Izvor:Arz.hr

Share post:

More like this
Related

Večeras će se u Hercegovini paliti svitnjaci

"Bolje da izumre selo već običaji" - kaže stara...

Mostarke dotjerane usprkos visokim temperaturama

Živa na termometru u Mostaru prelazi iznad 40 stupnjeva.Mostarke...

Kilometre gazi s lakoćom: Majka i njen autistični sin Veljko pješače do Ostroga

Sedamnaestogodišnji Veljko Jaćimović koji ima autizam i njegova majka...

Ovu biljku zovu ‘crveno zlato’: Kilogram se prodaje i za 3000 dolara, može se dobro zaraditi

Korišten kao lijek i bojilo, šafran je poznat od...