(VIDEO)Djeca Trebižata snimila pjesmu i spot kao svoj zavjet i zahvalu Gospi

Date:

”Pustite malene k meni, njihovo je kraljevstvo nebesko”.

Vođeni ovom Božjom rječju, Trebižaćani na poseban način žele zahvaliti svojoj zaštitnici, Blaženoj djevici Mariji za sve blagoslove i plodove vjere, te učiniti zavjet ljubavi prema našoj nebeskoj majci.

Stoga su ove godine odlučili uz pomoć malenih snimiti pjesmu ”Cvijeće za Mariju” i uz video spot, kao prigodan poklon Trebižatu i Majci Božjoj za Veliku Gospu.

Kao i prošle godine, odaziv djece je uistinu bio velik, što ih posebno čini sretnim i ponosnim. Srca onih najmanjih su pjevala pjesmu zahvale i posvete ovog mjesta Gospi.

Spot je sniman u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo u Trebižatu, koja je stara 120 godina te sa sobom nosi veliku povijest. Sve to kao uvod u uočnicu Velike Gospe, 14. kolovoza kada je i blagoslov djece.

Večernji program će započeti molitvom krunice u 18:30 sati nakon čega slijedi sveta misa na kojoj će pjevati djeca te ovim putem pozivaju sve da budu dio ovog misnog slavlja.

Ističu kako žele zahvaliti ekipi Tau studija iz Čapljine koja je snimala audio i video spot, Ivanu Bogdanu na podršci s gitarom, svećenicima, kao i svima koji su na bilo koji način pridonijeli stvaranju ovog videospota.

Posebna zahvala svakako ponajviše ide samoj djeci i roditeljima koji su pružili i podarili molitvu, potporu, razumijevanje, a prije svega primjer vjere i predanja Gospi.

Djecu su pripremale i vodile Ana Miletić i Nikolina Pavlović, koje ističu kako je upravo pjevanje s djecom jedna veličanstvena emocija i molitva za nebo.

Izvor:Čapljinski portal

Hercegovka.net

Share post:

More like this
Related

Ovo je bijeli otrov kojeg svi jedemo, a 3 puta je gori od slatkiša

U današnje vrijeme, mnogi od nas nastoje birati zdraviju...

Nada Dalipagić: Nama Mostarcima su naše dvije ljepotice Neretva i Radobolja uvijek pri ruci

Mostar je pored svih svoji ljepota oduvijek bio poznat...

Iako je pelet sve jeftiniji, potražnja nikad nije bila lošija

Iako je cijena peleta znatno pala potražnja za ovim...

480 NATJECATELJA NA ČETVRTOM IZDANJU “POSKOK KUPA”

Četvrti „Poskok KUP“ u organizaciji TKD kluba „Poskok“ Posušje...