VELIKA ZABAVA NA HERCEGOVAČKOJ VEČERI: U Filderstadtu kod Stuttgarta okupilo se oko 1.400 Hrvata i njihovih prijatelja…

Date:

U Filderstadtu kod Stuttgarta u subotu uvečer održana je 21. po redu Hercegovačka večer koja je u dvorani Rundsporthalle okupila oko 1.400 Hrvata i njihovih prijatelja iz Njemačke i susjednih zemalja te Hrvatske i BiH, piše Fenix magazin

Na samom početku večeri goste je pozdravio Zoran Primorac, predsjednik Hrvatske zajednice Hercegovina (HZH) iz Stuttgarta koja je organizator Hercegovačke večeri te generalni konzul RH iz Stuttgart Ivan Sablić.

Potom je gvardijan u Svetištu Gospe Sinjske fra Marinko Vukman, koji je stigao iz Sinja, pozdravio publiku, izmolio molitvu Oče naš, a potom i svima u dvorani udijelio blagoslov.

Zoran Primorac je već ranije za Fenix-magazin.de kazao kako mu je iznimno drago što se Hercegovačka večer ponovno vratila nakon nekoliko godina stanke zbog pandemije koronavirusa.

Velik broj publike koje u Filderstadtu u subotu uvečer zabavlja Mate Bulić, Jozo Vučić, Stojan Čarapina, klapa Filiae Croatiae i folklorni sastav Krešimir, dokaz je da im je ova večer itekako nedostajala.

U nastavku večeri održat će se i aukcija u kojoj su ponuđena dva potpisana dresa Luke Modrića i nogometna lopta s potpisom izbornika Zlatka Dalića te svih nogometaša hrvatske nogometne reprezentacije.

Izvor:M.D/ Fenix magazin

Hercegovka.net

Share post:

More like this
Related

Ovo je bijeli otrov kojeg svi jedemo, a 3 puta je gori od slatkiša

U današnje vrijeme, mnogi od nas nastoje birati zdraviju...

Nada Dalipagić: Nama Mostarcima su naše dvije ljepotice Neretva i Radobolja uvijek pri ruci

Mostar je pored svih svoji ljepota oduvijek bio poznat...

Iako je pelet sve jeftiniji, potražnja nikad nije bila lošija

Iako je cijena peleta znatno pala potražnja za ovim...

480 NATJECATELJA NA ČETVRTOM IZDANJU “POSKOK KUPA”

Četvrti „Poskok KUP“ u organizaciji TKD kluba „Poskok“ Posušje...