Vatreni se danas okupljaju u Zagrebu i odmah lete za Bliski istok

Date:

Hrvatska reprezentacija danas se okuplja uoči Svjetskog prvenstva u Kataru. Do 11 sati svi igrači trebali bi biti u hotelu Sheraton u Zagrebu, a u 17 sati reprezentacija leti u Rijad, glavni grad Saudijske Arabije, gdje će upravo protiv te zemlje u srijedu u 11 sati odigrati prijateljsku utakmicu.

Danas će u 11 sati ujedno i izbornik Zlatko Dalić održati konferenciju za medije, a nakon njega će isto napraviti Mislav Oršić te Martin Erlić. Josip Juranović i Ivo Grbić potom će dati intervjue za televizijske postave, dok će Josip Stanišić i Kristijan Jakić dati izjave za tiskane medije.

Šalje se konačan popis FIFA-i

Danas je ujedno rok i za slanje konačnog popisa od 26 nogometaša FIFA-i. Promjena u odnosu na Dalićev prvotni popis ne bi smjelo biti. Svi hrvatski reprezentativci izbjegli su teže ozljede tijekom zadnjeg tjedna u klubovima.

U slučaju nekog iznenadnog izostanka, izbornik može aktivirati poziv nekome sa šireg popisa. Na njemu su ostali Ćaleta-Car, Pongračić, Ivanušec, Čolak, Brekalo, Mišić, Labrović i Kotarski. Izmjene u slučaju ozljeda mogu se raditi do 24 sata uoči prve utakmice, a Hrvatska SP otvara u srijedu, 23. studenoga, protiv Maroka.

U Rijadu ostaju do petka

Izvor:Desk/foto:Damir Senčar – Hina

Share post:

More like this
Related

Ovo je bijeli otrov kojeg svi jedemo, a 3 puta je gori od slatkiša

U današnje vrijeme, mnogi od nas nastoje birati zdraviju...

Nada Dalipagić: Nama Mostarcima su naše dvije ljepotice Neretva i Radobolja uvijek pri ruci

Mostar je pored svih svoji ljepota oduvijek bio poznat...

Iako je pelet sve jeftiniji, potražnja nikad nije bila lošija

Iako je cijena peleta znatno pala potražnja za ovim...

480 NATJECATELJA NA ČETVRTOM IZDANJU “POSKOK KUPA”

Četvrti „Poskok KUP“ u organizaciji TKD kluba „Poskok“ Posušje...