Unuk poveo baku na maturu: Želio sam da joj se odužim

Mladić iz Crne Gore oduševio je kada je na matursko večer poveo svoju baku i, držeći je za ruku, s njom prošetao crvenim tepihom dok su ljudi oko njih ostali bez teksta, a uslijedile su i ovacije

Mladić se zove Medo Juković (18), a rekao da se morao baki odužiti za sve što je učinila za njega. -Ideja da ona pođe je bila jedina ispravna, kako da vam kažem, ta žena je uvijek bila uz mene, radila je nemoguće i želio sam da joj se na neki način odužim. Odrastao sam uz nju, i ona je bila tu uvijek, kada je bilo lijepo, ali i kada nije – rekao je Medo za telegraf.rs. 

Ovakva scena ne viđa se često, a kakve su zapravo bile reakcije, otkrio je. -Reakcije su bile sjajne, svi su bili iznenađeni. Nisam ni slutio da ćemo postati glavna tema ona i ja, ali su reakcije stvarno nevjerovatne – ispričao je maturant Gimnazije “30. septembar”. 

Kako i sam naglašava, oni čine jedan tim koji fantastično funkcionira, te su tako pripreme prošle veoma lako. 

– Pripremali smo se dva dana pred maturu, ja sam bio u nekim obvezama, ali je sve ispalo kako treba. Uskladili smo sve da šetamo zajedno i ponosan sam na sebe i svoju baku – iskren je Medo. 

Medo i Merima su sudeći po viralnim snimcima na društvenim mrežama postali pravi primjer ljubavi bake i unuka, a originalnosti im svakako nije manjkalo.

Izvor:Telegraf.rs

Hercegovka.ner

Odgovori