Turistički klaster Hercegovina predstavlja Hercegovinu na sajmu turizma u Londonu

Predstavnici Turističkog klastera Hercegovina borave u Londonu na jednom od najznačajnijih sajmova turizma u svijetu, World Travel Market London. Sajam je započeo u ponedjeljak 6. studenog i traje još danas, do srijede 8. studenog.

„Kao i do sada, cilj nam je u najboljem svijetlu predstaviti regiju Hercegovina i sve prirodne, kulturne, povijesne, društvene i gastronomske atrakcije koje ova destinacija nudi. Iznimno smo sretni zbog ove prilike i nadamo se vrlo korisnim susretima, sastancima i kontaktima, što će u konačnici dovesti do još boljih i pozitivnih rezultata za našu destinaciju“, priopćeno je na facebook stranici Turističkog klastera Hercegovina.

„Ovim putem se želimo posebno zahvaliti našim partnerima, Vladama Hercegovačko- neretvanske, Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije, te gradu Mostaru na nesebičnoj podršci i kontinuiranoj potpori na svim projektima koje kao Klaster provodimo, a nadasve podršci za ovako velika pojavljivanja na svjetskim sajmovima turizma kao što je ovaj u Londonu“, kazali su iz Turističkog klastera Hercegovina, prenosi posušje.info

Hercegovka.net

Odgovori