SVJEDOČANSTVO 4

Date:

Svjesni  vremena i tegobe koje ono nosi sobom. S toga smo na našem portalu hercegovka.net posvetili prostor Svjedočanstvima. Svi Vi koji želite podijeliti s nama svoja svedočanstva,možete nam pisati na mail adresu redakcije : hercegovka.net@gmail.com 

Isus i Marija od jedne Marije. Želim vas sve pozdraviti. U jednom razgovoru sa sestrom, koja nije znala o čemu ja toliko razmišljam, sestra mi je rekla kako je sanjala mog muža. ”Imao je plave oči, i bio je lud za tobom”, rekla mi je sestra. Na tu njezinu rečenicu ja sam se rasplakala. Osjetila sam da mi Bog govori da se ne brinem i da ima plan za moj život. Ispričala sam sestri što se događa duboku u meni, što me muči. Rekla mi je ”Marija, moli se za muža”. Odgovorila sam da je to riješenje. Ok, počinjem moliti, rekla sam joj.

Izabrala sam devetnicu Svetom Josipu. Bila sam konkretna. U najiskrenijoj molitvi moga srca doslovno sam rekla Svetom Josipu da ću se moliti godinu dana za muža. Kroz sve vrijeme moje molitve, u mom životu su se pojavljivali dečki koji su htjeli biti u vezi sa mnom. Ono što sam naučila je da Bogu predam svaku situaciju, pa tako i kavu s potencijalnim mužem. Svatko tko bi mi se pokušao približiti Bog mi je progovorio i osjetila sam da to nije to. Tako sam jedne prilike otišla u Zagreb u posjet sestri. Dok sam bila u Zagrebu sestra mi je rekla da se održava karizmatski seminar i odlučile smo otići. Na seminaru je kao i uvijek bilo predivno. Na tom seminaru moj pogled stalno je bježao na jednog dečka koji je svirao u tom bendu. Slavio je Boga! Sjedila sam na stolici i upijala svaku riječ. Nikome ništa nisam govorila. Nakon nekoliko dana u Zagrebu slijedio je povratak doma, a šok za mene je tek slijedio. Nekoliko sati prije polaska doma taj dečko se pojavio na vratima stana moje sestre. Otvorila sam i pružila mu ruku. Rekao je: ”Ja sam Josip”. Prvo što mi je prošlo kroz glavu je pomisao na moju molitvu i svetog Josipa. Doslovno sam rekla svetom Josipu: ”Je l’ ti mene zezaš’?

Bio je to naš prvi susret oči u oči. Neka predivna toplina me obuzela, riječima neopisiva. Kao da ga poznajem već jako dugo. Kada je otišao sestra mi je rekla: “Sjećaš li se ti onoga sna, mislim da je to on”. Ja nisam znala što bi rekla. Nastavila sam se moliti Svetom Josipu. Molila sam se da mi pokaže je li to on. Počeli smo se dopisivati i bolje upoznavati. Nakon mjeseca dana upoznavanja postali smo cura i dečko. Nakon toga otišla sam u Crkvu platila misu svetom Josipu i zahvalila mu što mi je izmolio predivnog dečka koji mi je točno nakon godinu dana veze postao muž. Prepoznala sam u Duhu da je on dar od Boga koji mi je izmolio najbolji muž i to onaj Blažene djevice Marije, Sveti Josip.

Ovim svjedočanstvom želim poručiti svim mladim ljudima da svoju potragu za mužem prepuste Bogu jer jedino će tako pronaći istinsku ljubav u braku.
Ovdje vam ostavljam molitvu pomoću koja je meni donijela obilje blagoslova u mom životu! Neka i vama bude na blagoslov!
P.S. Jeste li primijetili da sam uspjela izmoliti “Svetu Obitelj”? Ja se zovem Marija, a moj muž Josip!” 

Svjedočanstva/Hercegovka.net

Pri preuzimanju teksta obvezno je navesti hercegovka.net i autora kao izvor, te dodati poveznicu na autorski članak.

ReplyForward

Share post:

More like this
Related

Recept za medenjake koji se tope u ustima

Medenjaci s čokoladom Medenjaci s čokoladom prava su poslastica jer ne...

Cijene voća dostigle su cijenu mesa: Je li zdrava hrana privilegija bogatih?

Cijene voća i povrća znatno su porasle u odnosu...

Promovirana knjiga ‘Mala medicina’ autorice dr.Darije Ostojić

U Galeriju kraljice Katarine Kosača sinoć je promovirana knjiga...

HNS pozvao hrvatske navijače u Berlinu na okupljanje. Pogledajte detalje

Hrvatska nogometna reprezentacija iz svoje baze u Neuruppinu stigla...