Sportsko rekreacijski centar ‘Adria –ski‘ na Čajuši u nedjelju otvara skijašku sezonu

Date:

Iz Sportsko rekreacijskog centra “Adria –ski” na Čajuši – Kupres najavili su početak nove skijaške sezone u nedjelju, 22. siječnja.

Piše:FENA  

 Kako su iz tog centra kazali u izjavi za Fenu, nakon najave o snježnim padavinama i padu temperature koja bi ohladila zrak i vodu za dodatno vještačko osnježivanje putem vodenih topova, ovaj centar u nedjelju otvara svoja vrsta za sve ljubitelje zimskih sportova.

Napominju kako je sve spremno za početak sezone te da su cijene smještaja i drugih usluga usklađene s ostalim skijalištima u BiH.

U sastavu SKI centra od ranije su uključeni hoteli Tikvica, Adria ski i Jezero, a od ove godine na pola ski staze na raspolaganju je još jedan uslužni ugostiteljski objekt.

Otvaranjem sezone skijaši od nedjelje svakodnevno mogu uživati na preko 13 kilometara odlično pripremljenih skijaških staza s 5 ski-liftova. 

Iz Centra također podsjećaju kako su sve staze međusobno povezane i udaljene nekoliko desetaka metara od središnjeg kompleksa hotela. 

Ovo skijalište trenutno raspolaže s 5 ski-liftova, četvorosjedom u dužini od 1850 metara, jednom sjedešnicom (dvosjed) u dužini od 980 metara, dvije “sidro” vučnice u dužini od 1080 i 1150 metara, te baby liftom dužine 300 metara.

Izvor:Fena

Hercegovka.net

Share post:

More like this
Related

Razlika cyberbullying i klasični bullying

Defincija cyberbullying Cyberbullying odnosi se na uporabu digitalnih tehnologija za zastrašivanje,...

Jedna kap ove tečnosti spasit će cijelu baštu od truljenja

Jod je antiseptik širokog spektra koji uništava široko polje...

Obavijest za umirovljenike koji čekove podižu preko banke

Federalni zavod za mirovinsko i invalidsko osiguranje objavio je...

Blagoslov motora i motorista na Blidinju

U nedjelju, 2. lipnja 2024. godine, u idiličnom okruženju...