Samo u BIH: Svečano presječena vrpca povodom postavljanja zavjesa u školi

Da je na našim prostorima sve moguće kada je u pitanju svečano otvaranje i razanje vrpce svjedočili smo danas u Mostaru.

Naime, ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ, dr. sc. Rašid Hadžović svečano je prerezao vrpcu povodom završetka projekta “Opremanje škole rashladnim uređajima, pergolom i rebrastim zavjesama” u Javnoj ustanovi Osnovnoj školi Gnojnice, a koji je podržala Turska vojna misija u Bosni i Hercegovini.

Resorni ministar izrazio je, prilikom svečanog presjecanja vrpce, zadovoljstvo realizacijom ovog projekta.

Čast mi je i zadovoljstvo što sam ovdje s vama. Ovo je bitan događaj za sve nas, jer je realiziran projekt u JU Osnovna škola Gnojnice koji će biti od koristi i našim učenicima i nastavnicima, ali i zbog činjenice da imamo priliku ugostiti naše prijatelje iz Turske. Nadam se da će još biti prilika za ovakve susrete u nadolazećem razdoblju i da će se suradnja i dalje nastaviti“, kazao je resorni ministar.

Učenici i nastavnici JU Osnovne škole Gnojnice pripremili su zanimljiv program povodom realizacije projekta i u znak zahvalnosti Turskoj vojnoj misiji u Bosni i Hercegovini.

Ravnateljica JU OŠ Gnojnice, Sadeta Zlomužica istaknula je zadovoljstvo realizacijom ovog projekta.

Ovaj projekt doprinijet će ugodnom ozračju za rad naših učenika i nastavnika. Zahvaljujemo se svim ljudima koji su podržali ovaj projekt. Vrata naše škole su vam uvijek otvorena, smatramo vas prijateljima i nadamo se nastavku suradnje“, kazala je Zlomužica.

Tijekom manifestacije prisutnima su se obratili i konzul Republike Turske u Mostaru, Jašar Ergun i šef Turske vojne misije u Bosni i Hercegovini, časnik Mustafa Bujukoroglu.

Izvor: Bljesak.info.

Odgovori