Sada je službeno: Od Mostara do Zagreba za 89 eura

Sada je službeno – od 3. svibnja kreću letovi Croatia Airlinesa na relaciji Mostar – Zagreb! Karte su puštene u prodaju na web stranici Croatia Airlinesa. Cijene kreću od 89 eura.

Toliko će vam novca trebati za kartu u jednom smjeru od Mostara do Zagreba, bez prtljage. Cijena karte sa prtljagom iznosi 108 eura. Cijena karte u drugom smjeru skuplja je za nekih 10 eura. Let od Zagreba do Mostara platit ćete tako 99 eura bez prtljage, dok ćete za let na ovoj relaciji sa prtljagom iskeširati 119 eura. Letovi će četvrtkom i nedjeljom polaziti u 23.00 sati, s povratnom linijom iz Mostara sljedećeg jutra za dolazak u Zagreb u 07.00 sati, omogućujući putnicima spajanje na letove Croatia Airlinesa za Europu.

Operacije će se nastaviti zrakoplovom Dash 8. Croatia Airlines. Posljednji let između dvaju gradova Croatia Airlines je imao do početka pandemije koronavirusa u ožujku 2020..žInače, radi se o letu koji traje jedan sat i pet minuta. Ovu zračnu liniju Grad Mostar sufinancirat će sa milijun maraka, rekao je ranije gradonačelnik Mostara Mario Kordić.

Izvor:Fena

Hercegovka.net

Odgovori