Ramos se oprostio od Španjolske: Nisam ovo zaslužio, zavidim Modriću

Foto: Profimedia

“DOŠLO je vrijeme da se oprostim od španjolske reprezentacije”, objavio je Sergio Ramos, legendarni španjolski stoper. Otkrio je da je to odlučio nakon razgovora s izbornikom Luisom de la Fuenteom.

“Jutros me nazvao aktualni izbornik i rekao mi da ne računa na mene i da neće računati na mene, bez obzira na razinu na kojoj ću igrati. S velikim žaljenjem sam to primio. To je kraj puta za koji sam se nadao da će biti duži i da će završiti s boljim okusom u ustima”, napisao je branič PSG-a.

Ramos je dodao kako je razočaran što su mu presudile godine (36), a ne kvaliteta. “Biti mlad ili manje mlad nije vrlina ili mana, to je samo privremena karakteristika. To nije nužno povezano s učinkom ili sposobnošću. S divljenjem i zavišću gledam Modrića, Messija, Pepea… Nažalost, kod mene neće biti tako jer nogomet nije uvijek fer i nogomet nije samo nogomet.”

Za Španjolsku je od 2005. godine odigrao 180 utakmica i zabio 23 gola. Osvojio je dva europska prvenstva i jedno Svjetsko. Na Svjetsko prvenstvo u Katar nije bio pozvan.

Izvor:Index.hr

Hercegovka.net

Odgovori