Provedite sunčanu nedjelju u prelijepom ambijentu nadomak Mostara

Nedjelja je obiteljski dan i prikupljanje snage za radni tjedan. Stoga će mnogi i ovu nedjelju iskoristi za izlazak u prirodu i druženje s obitelji.

Sunce je ove nedjelje iznad Hercegovine i prava je šteta ne iskoristi njegove blagodati u ovom zimskom periodu. Danas ćemo vam preoporučiti jedan od prirodnih bisera Hercegovine.

Samo 12 kilometara od Mostara, smješten je Blagaj. Ljubitelji prirode, svježeg zraka i šetnji uz prekrasnu Bunu, zasigurno će uživati ukoliko se danas upute u ovom smjeru.

Za ljubitelje rekreacije, osim šetnje uz Bunu, tu je svakako i mogućnost penjanja do čuvene kule Herceg Stjepana od kud se pruža čaroban pogled na Blagaj koji će dodatno razveseliti ljubitelje dobre fotografije.

Kako je važno da imamo predodžbu gdje osvježiti nepce i uživati u ukusnoj hrani, tada je bez dvojbe naša preporuka Restoran Velika Ada koji se nalazi na samom ulazu u Blagaj.

Prekrasna teresa sa koje se pruža idiličan pogled na Bunu i mnoštvo vrba koje ju krase, zasigurno je opuštajuće,

Restoran Velika Ada u Blagaju nudi iznimno kvalitetnu domaću kuhinju. Za ljubitelje ribljeg menija, točnije jegulje koja je iznimno rijetka u ponudi, ovdje ju možete pronaći spremljenu na čak 3 načina i to u svako doba dana.

Restoran je poznat i po iznimno ukusnim mesnim specijalitetima, a također u svojoj raznolikoj ponudi nudi uz tradicionalni hercegovački uštipak i uštipke sa heljdinin brašnom.

Za vlasnike kućnih ljubimaca ovo je poseban ugođaj jer na velikoj vanjskoj terasi mogu uživati u drušvu svojih krznenih prijatelja.

Neka vas putevi ove sunačane sječanjske nedjelje vode u Blagaj.

Hercegovka.net

Odgovori