Pronađite svoga dvojnika. Ova aplikacija je hit u svijetu. Iznenadit ćete se koliko ljudi sliči vama.

Date:

Otkrijte gdje se nalazi vaš dvojnik

Statistike kažu da svatko od nas ima svojeg dvojnika na svijetu s kojim ne dijelimo krvno srodstvo. Uzmemo li u obzir da danas na svijetu ima gotovo 8 milijardi ljudi, nemoguće je ne pomisliti kako ne postoji osoba koja je slična nama. Kolike su šanse da je naš dvojnik tamo negdje? Prema istraživanjima, ono iznosi preko 80%! Navedena statistika nam daje do znanja da svatko od nas ima približno 6 sličnih osoba ili dvojnika na svijetu, što je svakako zanimljivo! Dvojnik nije rezerviran samo za slavne osobe kao što to često vidimo u medijima.

Svatko od nas negdje na ovome svijetu ima svojeg dvojnika. Da li je moguće pronaći svojeg dvojnika? Odgovor je naravno! I dok si možda mislite da ćete ga pronaći putem društvenih mreža ili prema nekim smjernicama, istina je da se on ili oni mogu pronaći preko aplikacije zvana I Look Like You. Ova aplikacija nam omogućuje da pronađemo osobu koja izgleda kao mi, da saznamo gdje živi, i da uđemo u kontakt s njom! Zanima vas što je sve potrebno kako bi se ulogirali na navedenu stranicu i pronašli svog dvojnika?

Tko je vaš dvojnik?

Često smo čitali novinske članke na temu dvojnika slavnih osoba i mislili kako je riječ o teoriji zavjere. No da li je zaista? Istraživanja pokazuju kako dvojnici zaista postoje, i da oni nisu rezervirani samo za slavne osobe, već i za svakodnevne ljude. Dvojnik se može opisati kao osoba koja je slična nama, no ne dijeli nikakvo krvno srodstvo s nama. Kako ga pronaći? Dvojnik se može pronaći pomoću aplikacije I Look Like You. Navedena aplikacija donosi mogućnost upoznavanja našeg dvojnika, što je svakako zanimljivo! Kako se prijaviti na aplikaciju i da li je ona sigurna za korištenje?

Kada pristupite aplikaciji, ona od vas traži upload vaše fotografije lica kako bi se ono usporedilo s ostalim licima u bazi. Ideja aplikacija dolazi iz sigurnosnih službi koje često koriste prepoznavanje lica kako bi brže pronašli kriminalce koji se nalaze u bazi podataka. Kada priložite svoju fotografiju, aplikacija će vam zahvaliti i dati do znanja kako kreče u proces traženja dvojnika. Kada pronađe vašeg dvojnika, prikazati će prema kojem postotku se podudarate i gdje navedena osoba živi. Na vama je dalje želite li ostvariti kontakt ili ne.

Što nam naš dvojnik može otkriti?

Navedena aplikacija ima za cilj upoznati vas s vašim dvojnikom ili možda više njih. Vaš dvojnik može biti svakodnevna osoba koja se također prijavila na aplikaciju, ili slavna osoba čije su fotografije dostupne na internetu. Što nam naš dvojnik može otkriti? Kada pronađete svojeg dvojnika, postoji mogućnost da uspostavite kontakt, što može biti itekako zanimljivo. Mnogi korisnici navedene aplikacije navode kako su saznali poprilično zanimljive stvari o svojim dvojnicima. U primjeru, u recenzijama na aplikaciju pronalazimo komentare koji govore o tome koliko su šokirani s istim izgledom, pa čak i istim interesima.

Iako je navedena aplikacija osmišljena kao zabava, ona je pomogla mnogima da steknu nove prijatelje ili poznanike. Da li je aplikacija za prepoznavanje lica sigurna? I dok će teorija o ovakvoj vrsti aplikacija uvijek postajati, odgovor je da, ona je sigurna za korištenje i vaše fotografije služe isključivo za pronalazak vaših dvojnika. Ukoliko vas zanima tko su vaši dvojnici i gdje se nalaze, dovoljno je samo skinuti navedenu aplikaciju, ili istoj pristupiti preko web-a. U pripremi svakako imajte svoju najbolju fotografiju i sretno!

Izvor:Arz.hr

Hercegovka.net

Share post:

More like this
Related

NAJKREATIVNIJI ŠTAND Lampe ovog Hercegovca mame poglede na ovogodišnjem sajmu

Na ovogodišnjem Mostarskom sajmu, prema službenim informacijama, predstavlja se...

Otvoren Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2024

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković svečano je u...

Izaslanstvo HSS-a odalo počast žrtvama u Trusini

U Trusini kod Konjica jučer je obilježena 31....