Prijava automobila za auto-kolonu Ljubuškog karnevala

0

Krećemo sa prijavama vozila za ovogodišnju auto-kolonu! Jer kakav bi bio karneval bez auto-kolone?! Zato samo polako, ne može se poći iz pete brzine, nego prvom pa u drugu, počnite spremati svoje vozilo i prijavite se za sudjelovanje. Auto-kolona će se održati na dan Velikog Karnevala, 19.veljače, na tradicionalnu pokladnu nedilju prije Čiste Sride.

Svoje vozilo možete prijaviti porukom u inbox na facebooku ili instagramu Ljubuškog Karnevala, ili na broj telefona kod našeg člana društva:

063/054-505 – Ante Herceg

U prijavi je potrebno navesti:

1.NAZIV AUTOMOBILA

2.IME I PREZIME VOZAČA

3.JMBG ILI OIB VOZAČA

4.MJESTO ODAKLE VOZAČ DOLAZI

Svi koji se prijave za sudjelovanje u auto-koloni, dobit će od organizacije karnevala: „Karnevalske registracije“, „Redni broj“ i „Bon za piće na športskom centru.“ Auto-kolona će na dan karnevala biti poredana prema rednim brojevima na automobilima. Na večernjem balu pod maskama, u sklopu dodjele nagrada za najbolje maske, bit će dodijeljena i nagrada za najbolji automobil. Ove godine, nagrada je poklon bon 100KM goriva na benzinskoj crpki K-Benz. Prijave primamo do dana 17.veljače. Ove godine nećemo moći primati prijave na dan prije karnevala.

Apeliramo na sve vozače da se suzdrže od akrobacija koje nanose štetu drugom automobilu, objektu ili asfaltu. Svi koji se ne budu pridržavali pravila auto-kolone bit će isključeni iz auto-kolone, a njihov redni broj neće biti u konkurenciji za nagradu. Svaki vozač odgovoran je za svoj život i živote svih ostalih koji su s njim u autu.

Živi živi duh mačkara!!!

Izvor:Ljubuški karneval

Hercegovka.net

Odgovori