Predstavljanje knjige “Moj život, moje pisme” autora Marka Markana Golemca

Pridružite se u petak, 11. kolovoza 2023., u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače, kako bismo zajedno proslavili riječi, emocije i umjetnost autora Marka Markana Golemca

Predstavljanje knjige “Moj život, moje pisme” autora Marka Markana Golemca iz Vrdi, čija će službena promocija biti održana u petak, 11. kolovoza 2023. godine u prekrasnom ambijentu Hrvatskog doma Hercega Stjepana Kosače, s početkom u 19 sati. 

Ova jedinstvena knjiga donosi iskreno i dirljivo putovanje kroz život autora, pisca i pjesnika. Marko Markan Golemac će nas provesti kroz svoje doživljaje, misli i emocije, kroz riječi koje su oblikovale njegov život i stvaralaštvo. 

Predstavljanje knjige vodit će troje sjajnih predstavljača koji su blisko surađivali s autorom i duboko shvatili njegovu poentu. Fra Ante Marić, poznati svećenik i književnik, približiti će nam duhovnu dimenziju Golemčeve poezije i njen utjecaj na čitatelje. 

Miljenka Koštro, cijenjena književnica, dok će sam Marko Markan Golemac podijeliti svoje osobne priče i razmišljanja o procesu pisanja knjige. 

Publika će imati priliku uživati u zabavnom dijelu programa. Mario Knezović, poznati guslar, očarat će nas svojim izvedbama tradicionalnih narodnih pjesama, prenoseći nam bogatu baštinu kraja. Slijedi iznenađenje u obliku nastupa Ivane Pavković i Bože Marića te poznatih Gangaša koji će obogatiti večer svojim autentičnim izvedbama. 

Moderatorica programa, Daniela Škegro, vodit će nas kroz ovu posebnu večer s toplinom i stručnošću, osiguravajući da će svaki trenutak biti nezaboravan. 

Ovom prigodom pozivamo sve Markanove mještane, sumještane, prijatelje, poznanike, sve ljubitelje književnosti, poezije i glazbe da se pridruže u petak, 11. kolovoza 2023., u 19 sati, u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače, te zajedno proslavimo stvaralaštvo Marka Markana Golemca i dublje proniknemo u njegov “Moj život, moje pisme.” 

Izvor:Goranci online

Hercegovka.net

Odgovori