Predsjednik Herceg upriličio prijateljevanje s novinarima

Date:

U povodu božićnih i novogodišnjih blagdana, dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, danas je u dvorani zgrade Vlade upriličio tradicionalno prijateljevanje s novinarima iz HNŽ-a.

Predsjednik Herceg zahvalio je novinarima na korektnomu praćenju rada Vlade te vrlo korektnoj komunikaciji s javnošću u našoj županiji i šire.

„Nećete mi zamjeriti što ću vas pozdraviti kao drage prijatelje. Želim vam, uz riječi dobrodošlice, odmah na početku zahvaliti za praćenje našega rada tijekom ove i svih prethodnih godina. Zahvaljujući vama i vašemu radu, javnost u našoj županiji i šire uvijek je, korektno i pravodobno, bila upoznata s našim aktivnostima.

Nadam se kako ste u meni i u mojim suradnicima imali potrebno razumijevanje za vaš posao i kako možete potvrditi da ste u ovoj zgradi uvijek imali i imate otvorena vrata. Ako je ponekad i bilo nekih šumova u komunikaciji, složit ćete se kako su i takve stvari u poslu neminovnost i kako svatko onaj tko radi ponekad i pogriješi. Međutim, korektnost koja je izgrađena svakako je, u mojim očima, dominantna kada se osvrnem na godine iza nas. To i jest razlog zašto sam s vama htio podijeliti dojmove, razmijeniti dobre želje i nazdraviti, prije svega, za bolje sutra.

Naša županija danas je jedna od najuspješnijih u FBiH, unatoč svim izazovima i kušnjama kroz koje smo prošli, u daleko je povoljnijoj i stabilnijoj situaciji nego je bila prije osam godina, kada smo preuzeli odgovornost.“ kazao je predsjednik Herceg dodavši da je ovaj susret i prigoda uputiti božićnu i novogodišnju poruku svim žiteljima naše županije.

“Dragi sugrađani,

pred nama je Božić, blagdan obiteljskoga zajedništva, blagdan velike nade i milosti, blagdan koji daje dodatni smisao našim naporima da gradimo društvo u kojem ćemo probleme rješavati dijalogom i međusobnim poštivanjem.

Neka duh Božića donese obilje radosti i ljubavi u naše obitelji, svima nama duhovnu snagu za djelovanje na dobrobit cijele zajednice, ali i svakog pojedinca u njoj.

S tim mislima, katolicima u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, u osobno i u ime Vlade, želim čestit i blagoslovljen Božić, a našim žiteljima u cjelini sretnu i uspješnu Novu 2023. godinu!“ zaključio je predsjednik Herceg.

Izvor:Vlada HNŽ

Share post:

More like this
Related

Ovo je bijeli otrov kojeg svi jedemo, a 3 puta je gori od slatkiša

U današnje vrijeme, mnogi od nas nastoje birati zdraviju...

Nada Dalipagić: Nama Mostarcima su naše dvije ljepotice Neretva i Radobolja uvijek pri ruci

Mostar je pored svih svoji ljepota oduvijek bio poznat...

Iako je pelet sve jeftiniji, potražnja nikad nije bila lošija

Iako je cijena peleta znatno pala potražnja za ovim...

480 NATJECATELJA NA ČETVRTOM IZDANJU “POSKOK KUPA”

Četvrti „Poskok KUP“ u organizaciji TKD kluba „Poskok“ Posušje...