Posuške Igre bez Granica: Započela jedinstvena manifestacija dječje radosti i kreativnosti

Date:

Posušje, 29. srpnja 2023. – Ovoga vikenda, naš grad Posušje pretvorio se u bučno središte zabave, kreativnosti i natjecateljskog duha, piše Posušje info

Posuške Igre bez Granica su godišnji događaj koji okuplja djecu svih dobi. Ove igre nisu samo obično natjecanje, već su to aktivnosti koje potiču zajedništvo, timski rad i, najvažnije od svega, zabavu.

Niz različitih igara i aktivnosti održava se tijekom događaja. Djeca se natječu u različitim disciplinama, koje su sve dizajnirane da budu jednako zabavne i poučne.

Događaj je privukao stotine djece iz cijele Bosne i Hercegovine. Svi sudionici natječu se s oduševljenjem, održavajući pritom duh prijateljstva i zajedništva.

Posuške Igre bez Granica, sada već tradicionalni događaj, postao je simbolom dječje radosti i kreativnosti u Posušju. Ova manifestacija privlači sve više posjetitelja svake godine, dok djeca s nestrpljenjem iščekuju sljedeću godinu da ponovno sudjeluju u ovim nezaboravnim igrama.

Jedan od sudionika, sedmogodišnji Marko, sa smiješkom je rekao: “Jedva čekam sljedeće godine. Ovo je najbolji dan ikada!”

Sudeći po oduševljenju na licima svih prisutnih, Posuške Igre bez Granica obećavaju postati dugogodišnja tradicija koja će obilježiti djetinjstva mnogih generacija.

Izvor:Posušje info

Hercegovka.net

Share post:

More like this
Related

Ovo je bijeli otrov kojeg svi jedemo, a 3 puta je gori od slatkiša

U današnje vrijeme, mnogi od nas nastoje birati zdraviju...

Nada Dalipagić: Nama Mostarcima su naše dvije ljepotice Neretva i Radobolja uvijek pri ruci

Mostar je pored svih svoji ljepota oduvijek bio poznat...

Iako je pelet sve jeftiniji, potražnja nikad nije bila lošija

Iako je cijena peleta znatno pala potražnja za ovim...

480 NATJECATELJA NA ČETVRTOM IZDANJU “POSKOK KUPA”

Četvrti „Poskok KUP“ u organizaciji TKD kluba „Poskok“ Posušje...