Poruke Gospe koje je na današnji dan primilo čovječanstvo: Uskoro ćete slaviti novi datum moje pobjede, ovo su zamke u koje ne smijete upasti

Date:

“Očeva pravednost je odredila da patnje i smrt Sina plate vaše otkupljenje. Ljubav Srca Sinovljeva je odredila da vam njegova Majka bude ona koja će vas dovesti k spasenju. Zato vam kažem: Ne bojte se, imate Majku koja sve za vas uređuje. Ne budite u brizi. Prepustite sve svoje brige mojem Srcu…

Pripravite se da gledate moja najveća čudesa. Danas se vi spominjete jedne od mojih pobjeda, ali doskora ćete svi biti svjedoci mog najvećeg trijumfa.

Sada je moja četa već spremna, a trenutak je došao. Oružjem molitve, Krunice i vašeg pouzdanja sada je čas da pođemo u bitku. Doskora će se, sinci, slaviti jedan novi datum.

Čitava će Crkva nanovo procvasti pod prečistim plaštem vaše Majke,” moćna je poruka Djevice Marije dana svećeniku, don Stefanu Gobbiju, začetniku Svećeničkog Marijanskog pokreta, na današnji dan kad crkva slavi povijesnu pobjedu Gospe od krunice u bitci kod Lepanta.

U kasnijim porukama na današnji dan Blažena razotkriva tri zamke Sotone u koje ne smijemo upasti, a koje su itekako vidljive već opako postavljene za Marijinu djecu.

Djevica Tako govori na današnji dan 7. listopada 1986.

“Ja sam Kraljica svete Krunice. Vaša sam Voditeljica koja vas vodi u strašnoj bici protiv Sotone i svih duhova zla. Ako poslušno dopustite da vas Ja vodim, uvijek ćete uza se osjećati dragocjenu pomoć Gospodinovih anđela, rajskih blaženika i svetaca, te svih duša koje se još čiste u čistilištu.

Ja sam u stvari Voditeljica jedne jedine čete. Danas, kada se sjećate datuma jedne moje velike pobjede, želim vas pozvati da se borite hrabro i s povjerenjem i da se ne date uplašiti podlom i opasnom taktikom koju koristi moj Protivnik da bi u vama pobudio malodušnost.

Zato vam želim otkriti tri zamke koje su dio osobite strategije mog Protivnika u ovoj velikoj borbi.

– Prva je ta da širi uvjerenje kako je već uspio osvojiti cio svijet, kako je u njemu učvrstio svoje kraljevstvo i u njemu potpuno vrši svoju vlast.

Njegova je najveća pobjeda ovo čovječanstvo, koje se pobunilo protiv Boga i koje ponavlja svoj oholi izazov: ‘Neću služiti Gospodinu!’ Jedno veoma opasno sredstvo koje Sotona koristi ovih dana je stvaranje dojma da se više ništa ne može učiniti, da se više ništa ne može promijeniti i da je uzaludan svaki napor da se čovječanstvo izvede na put povratka Bogu i na put dobra.

Zato vas vaša nebeska Majka uvjerava da je i ovo čovječanstvo dragocjeni dio Božjeg naroda, kojeg je osvojio Isus cijenom svoje Krvi, prolivene do zadnje kapi za njegovo spasenje.

Bog je, pogotovo danas, jedini pobjednik i ljubi čitavo jadno i oboljelo čovječanstvo, koje mu je bilo istrgnuto, te priprema trenutak u kojem će ga najvećim čudom svoje milosrdne ljubavi, dovesti na put povratka sebi, kako bi konačno upoznalo novo doba mira, ljubavi, svetosti i radosti.

Zato vas pozivam da uvijek koristite moćno oružje pouzdanja, sinovskog zanosa, velike i bezgranične ljubavi, potpune raspoloživosti svim duhovnim i materijalnim potrebama bližnjeg, te majčinskog i neograničenog milosrđa.

– Druga zamka je ta da je uspio dovesti Crkvu u stanje velikih teškoća, potresajući je iz temelja vjetrom osporavanja, diobe, nevjere i apostazije.

Mnogi su obeshrabreni vidjevši kako se brojni pastiri daju prevariti njegovim podmuklim i opasnim djelovanjem.

Sredstvo koje morate koristiti da bi odgovorili na ovu zamku jeste vaše posvećenje mome Bezgrješnom Srcu, jer je Isus Crkvu, iako danas izgleda razderana, zamračena i poražena, ostavio nježnoj brizi vaše nebeske Majke.

Ja joj želim pomoći, utješiti je i izliječiti je pomoću vas, djeco posvećena mom Srcu, koji ste poslušni instrumenti moje majčinske volje.

Uz vašu pomoć, stavljam melem na njene ljute rane, tješim je u časovima njene očajne muke, i pripremam ju za trenutak njene najveće obnove.

– Treća zasjeda sastoji se u tome što je uspio posvuda raširiti, pomoću svih sredstava društvenog priopćavanja, svoja zlokobna djela uništenja i smrti.

Tako se podjele umnožavaju; veliča se nečistoća; izopačenost se širi; nasilje uzima sve više maha, mržnja preplavljuje i sve je više ratova koji prijete.

Da bi se suprotstavili i pobijedili sve ovo zlo, koje želi potopiti cijelo čovječanstvo, morate se utjecati moćnom oružju molitve.

U stvari, novo doba vam može doći samo kao dar Gospodinovog Duha, a nikako kao plod ljudskog djela.

Dakle, treba zazivati ovaj dar stalnom, neprekidnom i pouzdanom molitvom.

Molite sa mnom. Cijela Crkva mora ući u Cenakul mog Bezgrješnog Srca da bi s nebeskom Majkom zazivala osobiti izljev Duha Svetoga koji će je dovesti do toga da proživi druge, blistave Duhove.

Molite iznad svega molitvu svete Krunice.

Neka Krunica bude svima moćno oružje u ovim vremenima.

Krunica vas vodi k miru.

Ovom molitvom možete od Gospodina postići veliku milost koja mijenja srca, milost obraćenja duša, i povratka cijelog čovječanstva Bogu na put kajanja, ljubavi, božanske milosti i svetosti.

Zato nikad više ne recite: ‘ali uvijek i svuda svaka stvar je kao prije. Nikad se ništa ne mijenja!’ – Nije istina, predragi moji sinovi.

Svaki dan, potajno i u tišini, nebeska Majka bije svoju bitku protiv Protivnika i pomoću neobičnih znakova i očitovanja radi na tome da izmijeni srce svijeta.”

Zašto je sveta Krunica tako uspješna?

U još jednoj poruci Djevice Marije svećeniku i apostolu Njenog Srca objašnjava zašto je krunica tako snažna molitva.

Govori: “Zato što je to jednostavna i ponizna molitva, i oblikuje vas duhovno u malenosti, skromnosti, i u jednostavnosti srca.

Danas Sotona, duhom oholosti i pobune protiv Boga, uspijeva sve osvojiti i boji se onih koji slijede vašu nebesku Majku na putu malenosti i poniznosti. Dok tu molitvu preziru veliki i oholi, dotle je s toliko ljubavi i s toliko radosti mole moji maleni: siromašni, djeca, ponizni, oni koji trpe i premnogi vjernici koji su prihvatili moj poziv.

Sotonina oholost bit će opet pobijeđena poniznošću malenih i crveni će se Zmaj osjetiti konačno ponižen i poražen kad ga svežem ne velikim lancem, nego vrlo krhkom uzicom: a to je sveta Krunica.

To je molitva koju vi molite zajedno sa mnom.

Kad me pozivate da molim za vas, uslišavam vašu molbu i pridružujem svoj glas vašem, združujem svoju molitvu s vašom.

Zato ona biva uvijek uspješna, jer vaša je nebeska Majka moleća svemogućnost. Kada Ja tražim, uvijek dobivam, jer Isus nikada ne može odbiti molbe svoje Majke.

To je molitva koja ujedinjuje glasove Crkve i ljudskoga roda, jer se moli u ime sviju, a nikada samo u osobno ime.

Razmatranjem njezinih otajstava dolazite do dubljeg razumijevanja Isusova plana koji se ocrtava u čitavom njegovu životu, od Utjelovljenja pa sve do dovršenja u njegovoj slavnoj Pashi i tako sve više prodirete u tajnu Otkupljenja. Počinjete shvaćati ovo otajstvo ljubavi preko svoje nebeske Majke, prolazeći putem njezina Srca, da biste došli do posjedovanja neizmjernog blaga božanske i goruće ljubavi Kristova Srca.

Po molitvi krunice oblikujete se na savršenu slavu Očevu, čestim ponavljanjem molitve koju vas je naučio Isus: ‘Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje, dođi kraljevstvo tvoje’. Takoder se oblikujete za neprestano klanjanje Presvetom Trojstvu moljenjem ‘Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu’.

Vaša nebeska Majka od vas danas traži da se svetom Krunicom služite kao najdjelotvornijim oružjem za borbu u velikoj bici po zapovijedi ‘Žene zaodjenute suncem’.

Udovoljite mojem pozivu, umnožite vaše Cenakule molitve i bratstva, posvetite se mojem Bezgrješnom Srcu, molite često svetu Krunicu. Onda će moćni Crveni zmaj biti posve svezan tim lancem, njegov će krug djelovanja bivati sve uži i na kraju će postati nemoćan i bezopasan.

Svima će se očitovati čudo trijumfa mojega Bezgrješnog Srca.”

Izvor: vjera.hr

Share post:

More like this
Related

Recept za medenjake koji se tope u ustima

Medenjaci s čokoladom Medenjaci s čokoladom prava su poslastica jer ne...

Cijene voća dostigle su cijenu mesa: Je li zdrava hrana privilegija bogatih?

Cijene voća i povrća znatno su porasle u odnosu...

Promovirana knjiga ‘Mala medicina’ autorice dr.Darije Ostojić

U Galeriju kraljice Katarine Kosača sinoć je promovirana knjiga...

HNS pozvao hrvatske navijače u Berlinu na okupljanje. Pogledajte detalje

Hrvatska nogometna reprezentacija iz svoje baze u Neuruppinu stigla...