Poruka političarima : Pustite narod da uživa u radostima kojih im kronično nedostaje

Pobjeda Lane Pudar je vijest koja je izazvala radost i ponos.
Uspijeh koji nije došao preko noći jer je za isti bilo potrebno mnogo odricanja i ogroman trud.
Dokaz da snovi mogu postati stvarnost.
Izuzetno lijep prizor bilo je vidjeti radost na Laninom licu,radost njenih najbližih i radost svih ljudi diljem zemlje,a posebno u njenom rodnom Mostaru i Hercegovini koji su njen uspijeh doživjeli kao vlastiti.

Kako kod nas ništa ne može bez da politika umiješa svoje prste,tako je nažalost bilo i ovoga puta gdje zaista nije bilo potrebe da se bilo čime pokuša zasjeniti ovaj povijesni rezultat.

Kako je predizborno vrijeme, neki su baš u tom uspijehu pokušali iskoristiti prigodu ,te iskoristiti taj momenat u vlastite naume.
Nemoguće je bilo neprimjetiti kako se u medijskim naslovima isticalo da je izostala pomoć Lani iz njenog grada i Vlade HNŽ.
Svatko je “na prvu” čitajući naslov osjetio ogorčenost i bez dvojbe poželio uputiti oštru  kritiku Vladi HNŽ ,zbog tog neoprostivog propusta.
No,prije već smo to učinili,kako ne bi iznova doveli javnost u zabludu, provjerili smo u toj ustanovi vjerodostojnost iste.
Zapravo, takvi podaci su dostupni svima na uvid i svatko se može uvjeriti u istinitost istih.

Provjerom smo došli  do posve suprotnih saznanja ,odnosno da je šampionka Lana Pudar imala  finansisku podršku od premijera Nevenka Hercega i Vlade HNŽ.

Lani Pudar je uplaćeno :
O6.04.2021. iznos od 5000 KM,

30.08.2021. Iznos 5000 KM

31.12.2021. iznos od 10.000 KM
Ukupan iznos  20.000 KM

Laninom klubu –  SK Orci je uplaćeno 24.11.2021. iznos 3.000 KM.

Iz ovoga je vidno da Lani Pudar nije izostala podrška od premijera Hercega.

Tim donacijama, Vlada HNŽ-a pomogla joj je odlazak na natjecanje s kojeg se vratila ovjenčana jednom u nizu osvojenih medalja kojima se iskreno ponosi svatko normalan i dobronamjeran u BiH i izvan nje.

S toga ostaje vječno pitanje,zašto nam politika pokušava upropastiti svaki lijep događaj,svaku radost i iznova nas uvlačiti u narušavanja međuljudskih odnosa.

Pozitivno u svemu tom je što ništa ne može okaljati senzacionalan uspijeh zlatne Lane pred kojom je blistava karijera i nebrojeno puno novih pobjeda.
A,poruka svim političarima je da puste narod na miru da uživa u radostima kojih im kronično nedostaje. 

K.M

Odgovori