Otvoren ‘Međunarodni turnir prijateljstva 2022.’, jedni od najboljih odbojkaških klubova u regiji igraju utakmice u Mostaru

Date:

Sinoć je u Mostaru započeo trodnevni odbojkaški turnir ‘Međunarodni turnir prijateljstva 2022.’. Domaćin događaja je SOK Mostar, odnosno, Studentski centar Mostar, a osim ovoga kluba na turniru će sudjelovati OK Dinamo Zagreb, ŽOK Leskovac i OK Herceg-Novi. 

Turnir je otvorio direktor SOK Mostar i Studentskog centra Mostar Dragan Mikulić koje zahvalio klubovima iz regije što su došli na ovaj turnir, proputovali stotine kilometara kako bi danas bili u Mostaru.

-Čast nam je što smo domaćini jednog ovako jakog turnira u odbojci i što možemo odmjeriti snage sa nekim od najboljih klubova u regiji. Naše zahvale idu u Športskom savezu Grada Mostara koji je prepoznao i podržao ovaj turnir – naglasio je Mikulić prilikom otvaranja turnira. 

Sa kakvim klubovima SOK Mostar igra iduća tri dana govori i podatak kako protivnici ‘Sokica’ imaju i deset puta veće proračune u odnosu na mostarske odbojkašice. 

Inače, prvu utakmicu turnira su odigrale SOK Mostar i OK Herceg-Novi, a evo i rasporeda utakmica tijekom vikenda. 

Izvor:Pogled.ba

Share post:

More like this
Related

Sjajan trik za brži razvoj ruža

Ruže su, složit će se svi, zvijezde svakoga vrta,...

Zalijevanje paradajza nakon sadnje: Ključni koraci za uspješan uzgoj

U procesu uzgoja paradajza, jedan od ključnih elemenata je...

Koštro predstavila ‘Plamteće lahore’ mostarskoj publici

Zbirka poezije Miljenke Koštro "Plamteći lahori" predstavljena je u...

Jutarnja molitva petkom

Jutarnje molitve petkom dat će vam snagu za kraj radnog...