Otvoren ‘Međunarodni turnir prijateljstva 2022.’, jedni od najboljih odbojkaških klubova u regiji igraju utakmice u Mostaru

Sinoć je u Mostaru započeo trodnevni odbojkaški turnir ‘Međunarodni turnir prijateljstva 2022.’. Domaćin događaja je SOK Mostar, odnosno, Studentski centar Mostar, a osim ovoga kluba na turniru će sudjelovati OK Dinamo Zagreb, ŽOK Leskovac i OK Herceg-Novi. 

Turnir je otvorio direktor SOK Mostar i Studentskog centra Mostar Dragan Mikulić koje zahvalio klubovima iz regije što su došli na ovaj turnir, proputovali stotine kilometara kako bi danas bili u Mostaru.

-Čast nam je što smo domaćini jednog ovako jakog turnira u odbojci i što možemo odmjeriti snage sa nekim od najboljih klubova u regiji. Naše zahvale idu u Športskom savezu Grada Mostara koji je prepoznao i podržao ovaj turnir – naglasio je Mikulić prilikom otvaranja turnira. 

Sa kakvim klubovima SOK Mostar igra iduća tri dana govori i podatak kako protivnici ‘Sokica’ imaju i deset puta veće proračune u odnosu na mostarske odbojkašice. 

Inače, prvu utakmicu turnira su odigrale SOK Mostar i OK Herceg-Novi, a evo i rasporeda utakmica tijekom vikenda. 

Izvor:Pogled.ba

Odgovori