Oldtimeri prodefilirali Zapadnohercegovačkom županijom

Date:

U nedjelju, 26. svibnja, ljubitelji oldtimera imali su priliku uživati u jedinstvenom iskustvu na „4 grada Hercegovine 2024.“, koji je organizirao Oldtimer klub „Ero“.

Okupljanje je započelo u jutarnjim satima u Posušju. Sudionici su se potom uputili prema Širokom Brijegu, nastavili putovanje do Ljubuškog, da bi susret službeno završio u Grudama, na Agroturizmu Marića gaj. Ondje ih je čekao domjenak, večera i dodjela zahvalnica, stvarajući toplu atmosferu koja je nadmašila očekivanja.

Ovogodišnji 15. susret okupio je 70 oldtimera iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Austrije. Ljubitelji starodobnih vozila ponosno su predstavili svoje ljubimce s više od četrdeset godina na leđima, izazivajući divljenje i poštovanje svih prisutnih.

Cilj organiziranja međunarodnih susreta poput ovog nije samo uživanje u ljepoti starih automobila, već i promicanje kulturne baštine te turističkih destinacija koje Hercegovina nudi. Interes za starim motornim vozilima raste iz dana u dan, stoga je važno održavati i promovirati događaje poput ovog kako bi se ta strast prema prošlosti očuvala i prenijela na buduće generacije.

Oldtimer susreti koje organizira Oldtimer klub „Ero“ prepoznati su kao jedni od najkvalitetnijih susreta ove vrste u regiji. Osim vožnje kroz prekrasne krajolike Hercegovine, sudionici su imali priliku osvojiti prigodne poklone, sudjelovati u tomboli te primiti zahvalnice za svoj doprinos ovom jedinstvenom iskustvu. Gastronomska ponuda tijekom cijelog susreta bila je bogata i raznovrsna.

„Oldtimer klub „Ero“ svojim trudom i predanošću pruža nezaboravna iskustva ljubiteljima starodobnih vozila, spajajući ih kroz zajedničku strast i ljubav prema automobilima s dušom“, poručili su organizatori, izražavajući zahvalnost svim sudionicima koji su učinili ovaj događaj nezaboravnim.

Izvor:Grude online

Hercegovka.net

Share post:

More like this
Related

Ovo je bijeli otrov kojeg svi jedemo, a 3 puta je gori od slatkiša

U današnje vrijeme, mnogi od nas nastoje birati zdraviju...

Nada Dalipagić: Nama Mostarcima su naše dvije ljepotice Neretva i Radobolja uvijek pri ruci

Mostar je pored svih svoji ljepota oduvijek bio poznat...

Iako je pelet sve jeftiniji, potražnja nikad nije bila lošija

Iako je cijena peleta znatno pala potražnja za ovim...

480 NATJECATELJA NA ČETVRTOM IZDANJU “POSKOK KUPA”

Četvrti „Poskok KUP“ u organizaciji TKD kluba „Poskok“ Posušje...