Odlična vijest: UEFA zatvorila disciplinski postupak protiv HNS-a za utakmicu u Armeniji

Disciplinska komisija UEFA-e donijela je odluku o zatvaranju disciplinskog postupka protiv Hrvatskog nogometnog saveza za ponašanje navijača na utakmici Europskih kvalifikacija Armenija – Hrvatska.

Nakon utakmice u Erevanu, prema prijavi delegata pokrenut je disciplinski postupak protiv HNS-a zbog ponašanja navijača, piše HNS.

Nakon iscrpnog očitovanja Hrvatskog nogometnog saveza, Disciplinska komisija UEFA-e je na sjednici održanoj 28. rujna zatvorila disciplinski postupak.

‘Raduje nas ovakva odluka‘

“Naravno, raduje nas ovakva odluka UEFA-ine Disciplinske komisije jer smatramo da smo kroz svoje detaljno očitovanje dokazali da Hrvatski nogometni savez nije odgovoran za nerede na stadionu u Erevanu odnosno da ne postoje dokazi da su u tim neredima sudjelovali hrvatski navijači. Zahvaljujem pravnom teamu koji je pripremio izvrsno očitovanje te našem odjelu sigurnosti koji je kvalitetno pripremio utakmicu i priložio važne dokaze tijekom ovog postupka”, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Hrvatski nogometni savez još iščekuje odluku Disciplinske komisije po pitanju utakmice Hrvatska – Latvija odigrane u Rijeci, a za koju je HNS prijavljen zbog rasizma i diskriminacije.

Izvor.Dnevnik.ba

Hercegovka.net

Odgovori