Primjedbe čitatelja: Neobjašnjiv razlog dizanja cijene police u Jysku

Štiti li itko kupce od raznih malverzacija? Jesu li istaknute cijene o navodnim sniženjima zbilja istinite i koliko se manipulira sa istima, teško je dobiti pravi odgovor.

Danas 25.siječnja, naša čitateljica je primijetila niz nelogičnost u trgovini Jysk u Mostaru i istu je podijelila s nama.

Radi se o tomu da je jučer, točnije 24.siječnja gledala policu koja je bila na odjelu outleta i na kojoj je bila istaknuta cijena od 270 KM umjesto prijašnjih 429 KM uz natpis izložbeni primjerak i objašnjenje da je snižena zbog oštećenja noge.

cijena police izložbenog primjeraka sa oštećenjima na dan 24.siječnja

Djelatnik je pokazao to oštećenje i još dvije sporne točke na toj polici i rekao da je zbog tog na tom odjelu i zbog tih oštećenja je tako niska cijena.

Potom je čitateljica pokazala da jednu komodu iz iste serije koja je također bila na outlet odjelu uz popust od 50% zbog oštećenja. Kada je upitala djelatnika, kako je moguće da su oba artikla snižena isto, kada je na komodi noga bila doslovno puknuta u cijelosti, na vrhu velika crna mrlja i sa strane niz vidnih ogrebotina, na što je djelatnik kazao da je to tako i nije želio više davati pojašnjenja. Možda bi to i prihvatili kao takvo da se u istoj trgovini samo dan poslije , točnije 25,siječnja ta ista polica nije bila sa višom cijenom od one jučerašnje, ali su ista oštećenja ostala. Te su joj bez problema podigli cijenu na 320 KM. To je neobjašnjiv razlog dizanja cijene police u Jysku za koju je jučer rečeno da je na tom odjelu i da je izložbeni primjerak s oštećenjima i po toj cijeni je zbog navedenih oštećenja.

cijena police izložbenog primjeraka sa oštećenjima na dan 25.siječnja

Ujedno je čitateljica željela a kupiti jedno ogledalo koje je bilo na akciji do 25.siječnja i zanimljivo je da isto je mogla platiti, ali ga može preuzeti tek u ožujku kada im stiže roba iz Bugarske jer isto iz trgovine nisu dopustili da ponese.Naravno nije željela pod tim uvjetima kupiti i svakako ne namjerava više niti kupovati u istoj.

Istina je da svatko može u svojoj trgovini stavljati cijene po vlastitoj želji, ali isto tako je istina da netko treba stati u zaštitu kupaca jer nikome novci ne padaju s neba, a pogotovo nisu zaslužili nepoštovanje tim imaginarnim sniženjima koja su u većini slučajeva vidljiva samo na reklami.

Hercegovka.net

Odgovori