Najmoćnije sredstvo protiv bolesti i zla

Molitva Presvete Krvi Isusove

NAJMOĆNIJE SREDSTVO PROTIV BOLESTI I ZLA!

(Moli polako,sabrano…promišljajući svaku riječ koju izgovoriš…S vjerom u bezgraničnu moć Krvi Kristove po kojoj smo otkupljeni)……

U Ime Isusovo,neka me,Predragocjena Krv Kristova, obrati u srcu u iskrenoj, dubokoj vjeri, ljubavi, pouzdanju u tebe Gospodine…! Predragocjenom Krvlju svojom,Gospodine Isuse Kriste molim Te,operi me od glave do pete,iznutra i izvana!

Neka Predragocjena Tvoja Krv poteče mojim venama, mojim organima,cijelim mojim tijelom, umom, dušom, duhom….!(možeš ovdje po poticaju Duha,meditativno, polako,imenovati svaki dio tijela,duše i duha…ili bolest i smetnje koje imaš, a koje zeliš da Gospodin ozdravi svojom Krvi i u duhu osjetiti, kako te Krv Kristova,čisti, oslobađa,,,, i scjeluje,,,,,,)

Neka me Krv Tvoja Prečista Isuse Kriste, iscjeli od svake bolesti, tijela, uma, duše i duha. Odstrani od mene svaku negativnost i sve što nije od Tebe Isuse! Gospodine Isuse Kriste ,napravi stit oko mene, od svoje otkupiteljske Predragocjene Krvi i svih onih za koje molim. (navedi imena,ako si potaknuta)!

Isuse, Krvlju svojim operi i  zapecati zrak koji dišem, hranu koju jedem,vodu koju pijem, puteve koje hodim, prostore u kojima boravim, stvari koje dotičem, ljude s kojima kontaktiram….!

Zapečati u svojoj Svetoj krvi moje ime i prezime, moj lik gdje god se nalazi i sve što je u vezi mene i onih za koje za koje te molim…..!Krvi Kristova,operi me(nas)! U Ime Isusovo,zapovjedam neka me ovoga časa, svaka bolest tijela, uma,duse i duha napusti i izade iz mene,van…van…van…

U Ime Isusovo,van…van…van…van…(po poticaju Duha govori koliko dugo)…. Krvi Kristova u ime Isusovo blagoslovi me, (nas) u ovom danu…!U ime Oca+Sina+Duha Svetoga!Amen! Hvala Ti Isuse! Slava Ti Isuse! (zahvaljivati neko vrijeme….. i vjerovati da se molitva već ostvarila)

Izvor:Međugorje.info

Hercegovka.net

Odgovori