Mostarski Cro Star se vraća sa 6 medalja sa natjecanja u Imotskom

0

U nedjelju je mostarski Taekwondo klub Cro Star nastupio na Memorijalnom turniru Josip Jović u Imotskom. Sudjelovalo je oko 450 natjecatelja a Mostarci su se u jakoj konkurenciji izborili za 6 medalja: 2 zlata, 3 srebra i broncu.

Zlato su osvojili Luka Plećaš i Josip Milićević.

Srebrom su se okitili Nikol Marić, Mia Ivanković i Ante Milićević.

Broncu je osvojio Matej Maslać.

„Prošli vikend smo imali prvi dio državnog prvenstva a naredni vikend slijedi drugi dio pa smo u Imotskom nastupili s jednom manjom ekipom, koja je bila odlična. Luka Plećaš je u svom prvom nastupu osvojio zlato u kadetskoj kategoriji -61kg. Zaista zaslužuje sve pohvale. Braća Josip i Ante Milićević su bili odlični. Nikol Marić, Mia Ivanković i Matej Maslać su također imali izvrstan nastup pogotovo možemo istaknuti polufinale od Nikol Marić koje je odradila na nivou. Miji i Nikol je zlato umaklo za dlaku, a presudilo je neiskustvo, ali naši početnici su sve bolji iz turnira u turnir.“ rekla je trenerica Klaudia Marić.

Turnir se održao na 5 borilišta s elektronskom opremom Daedo u dvorani Srednjoškolskog centra Imotski.

Idući vikend će se održati drugi dio državnog prvenstva pa će tako Zenica ugostiti kadete i juniore. Na prvom dijelu državnog prvenstva za mlađe kadete, seniore i forme Cro Star je ostvario izvrstan rezultat: Jelena Ćeško, Iva Marić Iva Grbešić postale su državne prvakinje, David Rezo je postao viceprvak države dok su Marin Pandža i Petra Bukvić treći u državi. Osvojen je i pehar za ekipno 3. mjesto.

Izvor:Desk

Hercegovka.net

Odgovori