Mostarka Zorica Galić nominirana za “Hercegovku godine”

Date:

Nominacije za petu po redu kulturno zabavnu manifestaciju izbor “Hercegovka godine” su u tijeku i zaprimaju se do 03.studenog. Svoje prijedloge možete slati isključivo putem mail adrese hercegovkagodine@gmail.com

Po broju do sada pristiglih nominacija Mostarke i dalje dominiraju. Još jedna Mostarka se našla među nominiranima, njeno ime je Zorica. Popratno pismo pristiglo uz nominaciju prenosimo u cijelosti:

Zorica Galić, dipl.prof.predškolskog odgoja. Rođena prije 46 godina u Mostaru, gdje završava osnovnu i srednju školu. 1997. završava pedagoški fakultet. 25 godina radi kao odgajatelj u dječjem vrtiću. Odgojila je, skrbila, usmjeravala mnoge generacije djece. Još uvijek je u kontaktu sa velikom većinom njih, koji su danas mladi ljudi. Živi u Mostaru, voli kreativnost, umjetnost, strastvena je sakupljačica kaktusa i sukulenata. Žena, majka, kraljica, baš je te vrline krase. Nazvala bih je zamjenska mama jer ju sva djeca u vrtiću tako i doživljavaju. Za sve njih ima strpljenja i ljubavi, kao da su njena vlastita djeca .Odlaskom iz vrtića ta ljubav ne prestaje .Oni i dalje svrate da vide svoju dragu Zoricu koja ih je učila prvim i najosnovnijim stvarima u životu, a možda i najvažnijim.

Hercegovka.net

Share post:

More like this
Related

Večeras će se u Hercegovini paliti svitnjaci

"Bolje da izumre selo već običaji" - kaže stara...

Mostarke dotjerane usprkos visokim temperaturama

Živa na termometru u Mostaru prelazi iznad 40 stupnjeva.Mostarke...

Kilometre gazi s lakoćom: Majka i njen autistični sin Veljko pješače do Ostroga

Sedamnaestogodišnji Veljko Jaćimović koji ima autizam i njegova majka...

Ovu biljku zovu ‘crveno zlato’: Kilogram se prodaje i za 3000 dolara, može se dobro zaraditi

Korišten kao lijek i bojilo, šafran je poznat od...