Mostarka Dženana Dedić nominirana za “Hercegovku godine”

Nominacije za kulturno zabavnu manifestaciju izbor “Hercegovka godine” za 2023. zaprimaju se do 03.studenog isključivo na mail adresu hercegovkagodine@gmail.com .

Još jedna Mostarka se našla među nominiranima, njeno ime je Dženana Dedić.

Popratno pismo koje je pristiglo za Dženanu prenosimo u izvornom obliku u cijelosti:

Smtram da je gospođa Dženana Dedić lider u realizaciji projekata za zajednicu u kojoj živi a to je naša lijepa Hercegovina.

Dženana Dedić, osnivačica i direktorica Agencije lokalne demokratije Mostar. Komercijalistica sa preko 30 godina radnog iskustva u nevladinim i međunarodnim organizacijama na upravljanju projektima, budžetiranju i finansijama, a nakon dugogodišnjeg iskustva i dodatne edukacije na upravljanju projektima iz oblasti demokratije, ljudskih prava i lokalnog razvoja. Certificirana ekpertica vijeća Evrope za Evropsku oznaku izvrsnosti u loklanoj upravi (ELoGE). Članica timova za izradu lokalnih razvojnih strategija i dokumenata. Jedna je od osnivačica Balkanske mreže za lokalnu demokratiju i članica Upravnog odbora Mreže za izgradnju mira.

Projekti:

LDA Mostar https://www.ldamostar.org/


Jačanje lokalnog učešća i saradnje kroz partnerstvo javnih vlasti i OCD u Bosni i Hercegovini – LINK za saradnju/suradnju
l
ELoGE Evropska marka izvrsnosti lokalne samouprave
Projekt Mostar – Prostori koji pokreću
Welcome to Electionville
IZBORI se za Mostar
ALDA Evropska asocijacija za lokalnu demokratiju
Balkanska mreža za lokalnu demokratiju

Hercegovka.net

Odgovori