Molitva za posao: Ovako molite za blagoslov i uspjeh na poslu

Molitva za posao treba zauzimati važno mjesto u našem životu. Ako vam je potreban blagoslov, snaga i uspjeh na poslu, molite za to.

Kada živite u poslušnosti Bogu, u molitvi mu prepustite vodstvo nad svime u vašem životom i poslom, doživjet ćete pravi blagoslov. Ovo je molitva za posao na kojemu vam je potreban Božji blagoslov.

Molitva za posao

Gospodine, Ti si rekao da ako svoje poslove predamo Tebi, da ćeš učiniti da oni uspiju. Danas, svaki segment svog posla posvećujem Tebi. Trebam Tvoju mudrost svakoga dana kako bih donosila ispravne odluke, one koji traže poštenje, neporočnost i duh služenja.

Želim da moj svaki radni dan, od početka pa do njegovog završetka, započne s Tobom, jer znam da ćeš Ti voditi svaki moj korak i svaku odluku koju donesem.

Preko dana me podsjeti na to da si Ti taj koji je u kontroli, a ne ja. Neka sve što činim bude učinjeno izvrsno kao da sve to radim za Tebe Gospodine.

Želim da Tvoji ciljevi budu i moji ciljevi. Također, želim da Tvoja svrha bude i moja. Daj mi duh učenja tako da mogu neprestano poboljšavati vještine koje si mi Ti dao kako bih Te njima častila i kako bih koristeći se njima Tebi iskazala slavu.

Znam da ne smijem zanemarivati ove darove koje si stavio u mene, već da ambiciju trebam držati ondje gdje ona treba biti i da se trebam držati podalje od iskušenja.

Izvor:Novi život

Hercegovka.net

Odgovori