Molitva Protiv Straha

Želite se riješiti straha i nemira?

Molitva protiv straha namijenjena je svima koji imaju problema s anksioznošću, unutarnjim nemirom i nesigurnošću. Ublažit ćete osjećaj panike, stresa i tjeskobe. Pomolimo se.

Molitva protiv straha

Gospodine, zahvaljujem ti što si moje svjetlo i moje spasenje – koga da se bojim? Ti si sidro i moćno uporište u mom životu, a budući da je moja nada u tebi, ne moram živjeti s duhom straha.

Kad se bojim, pomozi mi da se uzdam u tebe – u Boga, čiju ću riječ zauvijek hvaliti. Hvala ti što u ljubavi nema straha i što tvoja ljubav tjera strah.

Budući da si sa mnom, neću se bojati iako me deseci tisuća napadaju sa svih strana. Neću se bojati loših vijesti; moje je srce postojano, uzdam se u tebe.

Pomozi mi da budem snažan/na i hrabar/a, jer si sa mnom gdje god odem. U Isusovo ime, Amen!

Zašto moliti protiv straha?

Postoje mnogi biblijski stihovi o strahu koje možemo koristiti da ohrabrimo svoja srca kada se osjećamo tjeskobno i uplašeno.

Nalazite li se osakaćeni i paralizirani strahom? Bog nije namjeravao da živimo svoj život ispunjen brigom i tjeskobom, već da živimo moćne živote ispunjene radošću i mirom.

Biblija ima mnogo primjera pobožnih muškaraca i žena koji nisu dopustili da ih obuzme strah, već su hrabrošću i odvažnošću postigli velike stvari.

Hercegovka.net

Odgovori