Molitva Duhu Svetom za čudotvornu pomoć

Date:

Molitva Duhu Svetom jedna je od najmoćnijih i najjačih molitvi koju možete izmoliti. Upravo zato ju trebate Vašu uvesti u dnevnu rutinu. Pružit će Vam snagumudrost oslobođenje. Pomoći će Vam i donijeti promjenu u Vaš život.

Potičemo Vas da je pročitate s dubokom zahvalnošću, jer je to jedna od najvećih molitvi Božjem Duhu Svetom. Kada Duh Sveti prebiva u našim srcima, On djeluje snažno u nama. On nam daje mudrost i snagu. Izmolite moćnu molitvu Duhu Svetom:

Molitva Duhu Svetom

Isuse dragi, izlij na mene Svoga Duha Svetog, jer ga silno trebam.

Želim da mi dade hrabrost i snagu, kao što je dao i tvojim apostolima. Da mi dade snagu i razumijevanje poslanja, na koje sam u svom životu pozvan.

Neka me Duh Sveti nauči što trebam znati.

Molim za izljev Duha Svetoga, da me obnovi u vjeri i ljubavi. Duše Sveti, djeluj u meni i posluži se sa mnom, neka po Tvojoj sili i ja donašam Isusa u svijet.

Raspali taj žar u meni, da Isusa mogu i drugima svjedočiti. Isuse pomozi mi, da pomoću Duha Svetog doživim obnovu vjere.

Daj da budem ispunjen Tvojim Svetim Duhom, da mi dade mudrosti i dar uviđanja, da bi i druge potaknuo na molitvu. Daj, da se obnovim po Tvom Svetom Duhu i da ozdravim. Pročisti me Isuse svojim Svetim Duhom da odagna i sav strah, koji je u meni, jer je on najbolje oružje protiv straha.

Duše Sveti, pomozi mi da Isus govori u meni i po meni. Ja želim dobiti krštenje u Tebi. Ti si pokretač svega što se događa po Božanskoj sili i volji. Daj da Tvoji darovi postanu stvarnost u mom životu.

Dođi, Duše Sveti i ispuni me! Dođi Duše Sveti u moj um da Te mogu razumjeti!

Dođi Duše Sveti u moje uši, da mogu čuti što mi govoriš!

Dođi Duše Sveti na moje usne da mogu propovijedati Isusa i Njegovo Evanđelje! Dođi Duše Sveti u moje srce kako bih mogao ljubiti, jer sam bez Tebe vrlo slab i ništa sam.

Za veću djelotvornost i blagoslov Duha Svetoga, potrebno je izmoliti:

Kratka molitva Duhu Svetom

Gospodine, svjetlošću Duha Svetoga poučio si srca svojih vjernika. U istom Duhu pomozi nam da uživamo u onome što je ispravno i da se uvijek radujemo tvojoj utjesi. Po Kristu, Gospodinu našemu. Amen.

Izvor:Molitve.hr

Hercegovka.net

Share post:

More like this
Related

Ovo je bijeli otrov kojeg svi jedemo, a 3 puta je gori od slatkiša

U današnje vrijeme, mnogi od nas nastoje birati zdraviju...

Nada Dalipagić: Nama Mostarcima su naše dvije ljepotice Neretva i Radobolja uvijek pri ruci

Mostar je pored svih svoji ljepota oduvijek bio poznat...

Iako je pelet sve jeftiniji, potražnja nikad nije bila lošija

Iako je cijena peleta znatno pala potražnja za ovim...

480 NATJECATELJA NA ČETVRTOM IZDANJU “POSKOK KUPA”

Četvrti „Poskok KUP“ u organizaciji TKD kluba „Poskok“ Posušje...