Mladenci i gosti na Viru skakali u more, mladoženja porijeklom iz BiH pojasnio: Uspjeli smo se vjenčati tek iz trećeg pokušaja

Date:

– Skakanje u more odavno je dogovoreno jer ovo nam je bio treći pokušaj da se vjenčamo. Prethodna dva zaustavila je korona dok smo bili u Švicarskoj pa smo obećali kad se konačno vjenčamo da ćemo skakati u more. I tako je i bilo – ispričao je mladenac, 30-godišnji Dalibor Božić, koji je inače rođen u Švicarskoj kao i njegova supruga Ramona Heiniger (30).

Kad je riječ o svadbenim zabavama nebrojeno puta svjedočili smo kako ljudima u svatovima padaju na pamet mnoge otkvačene stvari. A jedna takva dogodila se i tijekom svadbe na Viru.

Naime, mladenci i dio gostiju odlučili su proveseliti se tako što su na plaži Bobovik skočili u more.

– Ajde, upadajte! Dobro je more, taman – vikali su dok su gosti jedan za drugim skakali, a trube automobila pratile su njihove skokove.

– Skakanje u more odavno je dogovoreno jer ovo nam je bio treći pokušaj da se vjenčamo. Prethodna dva zaustavila je korona dok smo bili u Švicarskoj pa smo obećali kad se konačno vjenčamo da ćemo skakati u more. I tako je i bilo – ispričao je za Večernji list mladoženja, 30-godišnji Dalibor Božić, koji je inače rođen u Švicarskoj, kao i njegova supruga Ramona Heiniger (30).

Daliborovi roditelji su iz BiH (otac iz Njivka, a majka iz Orašja), a na Viru imaju kuću već dvadeset godina.

– Željeli smo ovdje prirediti vjenčanje jer za nas je to jedno od najljepših mjesta na svijetu. Ramonini roditelji, koji inače redovito dolaze u Hrvatsku, nažalost nisu mogli stići zbog poslovnih obaveza, a mi više nismo željeli odgađati. Prvo smo išli kod matičara u Nin i to ogromnim kvadom kojeg je unajmio moj kum, pa smo se vratili u Vir gdje je nas desetak skočilo u more. Iza toga otišli smo u našu kuću gdje nas je dočekalo četrdeset ljudi. Priredili su bakljadu, a zabava je potrajala do dugo u noć – priča Dalibor i otkriva kako je upoznao svoju suprugu.

– Poznajemo se petnaest godina, a ja sam zbog nje, dok je radila u parfumeriji, stalno dolazio po isti parfem. Prije devet godina otišli smo na kavu i od tada smo zajedno – ispričao je Dalibor koji radi u švicarskom državnom poduzeću Ruag Ag dok je Ramona zaposlena u Sharpovoj podružnici u Thunu gdje i žive.

Piše:Desk

Share post:

More like this
Related

Sjajan trik za brži razvoj ruža

Ruže su, složit će se svi, zvijezde svakoga vrta,...

Zalijevanje paradajza nakon sadnje: Ključni koraci za uspješan uzgoj

U procesu uzgoja paradajza, jedan od ključnih elemenata je...

Koštro predstavila ‘Plamteće lahore’ mostarskoj publici

Zbirka poezije Miljenke Koštro "Plamteći lahori" predstavljena je u...

Jutarnja molitva petkom

Jutarnje molitve petkom dat će vam snagu za kraj radnog...