Marko Novak na čelu Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar

0

Novak će tako naslijediti Slavena Zeljku koji je tu funkciju obnašao protekle četiri godine.

Marko Novak izabran je jednoglasno za novog predsjednika Gradskog odbora na današnjoj konstituirajućoj sjednici. Novak će tako naslijediti Slavena Zeljku koji je tu funkciju obnašao protekle četiri godine.

Dopredsjednici GO HDZ-a BiH Mostar u četverogodišnjem mandatu biti će: s područja jugozapada – Stanko Ćosić, zapada – Damir Šunjić, juga – Dario Pušić i sjever/stari grad/jugoistok Damir Knezović. Dužnost tajnika Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar će u mandatu 2023. – 2027. obnašati Goran Bošnjak. Konstituirajućoj sjednici je prisustvovao i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, dopredsjednica HDZ-a BiH Darijana Filipović, Glavni tajnik HDZ-a BiH Goran Božić, predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg i gradonačelnik Grada Mostara Mario Kordić .

Konstituirajućoj sjednici nazočila je predsjednica GO Zajednice žena Katarina Kosača Marijana Rajič, predsjednica Mladeži GO Doris Čuljak, kao i drugi članovi koji ulaze po dužnosti u Gradski odbor. Gradski odbor HDZ BiH Mostar će na svojoj sljedećoj sjednici izabrati izaslanike koji će sudjelovati na izbornoj skupštini Županijskog odbora HNŽ koja bi se trebala održati u skorijem vremenu.

Odgovori