Mario Jozić iz Čapljine s novim Master Classom podijeliti će svoje znanje i s drugima

Date:

 Najboljeg hair dresserera ima upravo Hercegovina – Mario Jozić iz Čapljine s novim Master Classom podijeliti će svoje znanje i s drugima

Poznati čapljinski Beauty salon pod vodstvom Maria Jozića najavljuje premijerni Hair Stylist Master Class pod nazivom “Master Class by Mario Jozić “, u organizaciji samog vlasnika, koji će se održati u nedjelju, 19. veljače 2023., s početkom u 11:00h u Kino dvorani “Mogorjelo” – Čapljina.

Mario Jozić – jedan od najistaknutijih frizera na društvenim mrežama, koji neizmjernim stručnim znanjem i nadasve ugodnom osobnošću u regionalnoj frizerskoj sceni uvijek predvodi kod uvođenja noviteta odnosno frizerskih inovacija – pruža mogućnost usavršavanja znanja i vještina za sve profesionalne ili amaterske artiste i stiliste kako bi njihova usluga bila potpuna, znalačka i savršena.

Ovim Master Classom želi se punuditi vrhunsko znanje koje će se prezentirati ostalim frizerima i polaznicima. Hair styling postaje neophodna vještina i zvanje gotovo svakog frizera koji stvara svoje ime u modnom svijetu. Ovaj Master Class je apsolutni pogodak posebno za sve frizere koji svoju vještinu dodatno žele nadograditi u tehnikama i stiliziranju kose.

Master Class by Mario Jozić održat će se pod vodstvom vrhunskih profesionalaca s bogatim međunarodnim iskustvom, uz koje će polaznici usvojiti potrebne tehnike, vještine i znanja o stiliziranju kose tijekom zahtjevnih aktualnih modnih stilova.
Mario će pokazati svoje znanje po kojemu je postao istaknut zbog mnoštva zadovoljnih klijentica koje su posjetljivale kosu upravu u njegovom salonu, uz proizvode Revlon Professional, koje koristi u svom salonu želeći imati vrhunske rezultate uz kvalitetu koju posjeduje ovaj brend. Čarolijom svojih umijeća Mario će na sceni zadiviti sve prisutne promjenom koja nastaje nakon raznih tretmana koje će prezentirati.

Osim Maria, svoje znanje predstaviti će i specijalni gosti ovog Master Classa:
– Frizerski saloni Charm uz poznatu Sabinu Klarić i vlastiti tim modela  (revija frizura pod nazivom “Četiri godišnja doba” koja je doživjela veliki uspjeh u svjetskim časopisima te prezentaciju popularnih tehinka koje vrijedi upoznati).
– Frizer Miralem Demirović – Barber Shop MAL koji će donijeti nešto drugačije – trendove i tehnike za muške frizure. 

Uz mnoštvo edukativnih sadržaja svi prisutni imati će priliku za međusobno upoznavanje te uživanje uz nastupe plesačica na svili i mažuretkinja te nastup pjevačice koja osvaja publiku svojim vokalnim sposobnostima, Darije Ramljak. Mario se pobrinuo i za dobar nastavak večeri uz vrhunskog DJ-a koji će zabaviti sve prisutne nakon Master Classa.

Svi zainteresirani svoje ulaznice mogu nabaviti već sada a zbog velike zainteresiranosti za ovaj događaj savjet je da se ulaznice osiguraju što prije. Više informacija o ovom događaju može se dobiti upravo na društvenim stranicama navedenog salona.    

Hercegovka.net

Share post:

More like this
Related

Sjajan trik za brži razvoj ruža

Ruže su, složit će se svi, zvijezde svakoga vrta,...

Zalijevanje paradajza nakon sadnje: Ključni koraci za uspješan uzgoj

U procesu uzgoja paradajza, jedan od ključnih elemenata je...

Koštro predstavila ‘Plamteće lahore’ mostarskoj publici

Zbirka poezije Miljenke Koštro "Plamteći lahori" predstavljena je u...

Jutarnja molitva petkom

Jutarnje molitve petkom dat će vam snagu za kraj radnog...