Kreću nominacije za ovogodišnji izbor “Hercegovka godine”

Udruga “Hercegovka godine” iz Mostara organizira petu kulturno zabavnu manifestaciju izbor “Hercegovke godine”, 

Dodaju kako se, kao i prethodnih godina, nominirati mogu sve Hercegovke, neovisno o mjestu stanovanja, zanimanju ili starosnoj dobi.

“Jedini uvjet je da su Hercegovke pozitivne i da čine dobre stvari za zajednicu u kojoj žive. Nominirati se ne mogu samo one koje su do bile pobjednice.. Za sve ostale, dovoljna je jedna nominacija da uđu u prvi krug natjecanja. Nepotpune nominacije neće biti uvrštene u natjecateljski dio”, poručili su organizatori.

Nominacije se primanju isključivo putem e-mail adresehercegovkagodine@gmail.com u kojem je potrebno navesti ime i prezime, potvrdu da je osoba suglasna s nominacijom, e-mail adresu nominirane osobe, mjesto stanovanja, zanimanje, fotografiju nominirane osobe i kratku biografiju.

Nominacije su otvorene od 02. listopada do 03 studenoga.

Po završetku nominacija, kandidati će se svrstati u pripadajuće kategorije, nakon čega će uslijediti glasovanje.

– Ponosni smo što petu godinu biramo “Hercegovku godine”. Zanimljivo je da se naše manifestacije razlikuju po sadržaju prijavljenih, iako je riječ o istim kriterijima svake godine. Do sada smo imali sudionice, odnosno naše Hercegovke iz mnogih zemalja svijeta, što govori koliko smo praćeni.Mislim da smo i jedina manifestacija koja je imala sudionice iznad 100 godina starosti. U istoj godini imali smo prijavljene bakice od 104, 105, 106 i 107 godina. To daje jednu dodatnu vrijednost cijelom projektu – kazala je Daniela Škegro, predsjednica Organizacijskog odbora. 

Hercegovka.net

Odgovori