Jutarnja molitva: Čudotvoran i moćan blagoslov Oca Nebeskog

Jutarnja molitva moli se svakog jutra. Pomoću nje ćete steći mudrost, te naći mir i ljubav. Za dobar početak dana!

Za vas smo pripremili nekoliko jutarnjih molitvi s kojima ćete steći blagoslov prije nego što zakoračite u dan. Preporuča se moliti jutarnju molitvu kako biste bili usredotočeni na ono što Bog želi da učinite i o čemu želi da razmišljate.

Prije same molitve zahvalite Bogu na svojoj obitelji, prijateljima, krovu nad glavom i svim stvarima koje često znamo uzimati zdravo za gotovo. Zamolite Boga da bude s vama, da vas vodi, da vam pomogne i da vas blagoslovi.

Nakon toga možete krenuti sa samom molitvom.

Jutarnja molitva Ocu Nebeskom

Oče moj, stižem po tvoje savjete i prije no što započne dan.

Dolazim pronaći mudrost da ne počinim nepromišljene pogreške, da spoznam kad treba izreći, a kada šutjeti, kada poduzeti nešto, a kada ostati po strani.

Dolazim pronaći spokoj da me u danu ništa ne omete i baci s puta.

Molim za hrabrost da budem strpljiv, da ne izgubim vjeru, da se uspijem nositi i sa razočaranjem, uzdajući se da ćeš me Ti vratiti u mirnu luku.

Stižem pronaći ljubav, tako da ne postanem osoran, bezdušan i nepristupačan.

Dođoh krenuti u ovaj dan s Tobom te mi je želja s Tobom ga i nastaviti, kako bi to bio dan bez ikakve tuge. Ti si moja svemoć Oče, znam da samo Ti možeš razaznati sve što mi je potrebno.

Ti me štitiš Oče, stoga me u ovome danu zaštiti od svih tamnih sila, obaspi me presvetom Krvlju Tvoga Sina Isusa i opkoli me anđelima svojim. Sve ovo te molim u Ime Isusa. Amen.

Izvor:Molitve.hr

Hercegovka.net

Odgovori