Ivana Silvestro (vjerski bloger) iz Međugorja, nominirana za Hercegovku godine

Date:

Još su samo dva dana ostala do završetka nominacija za ovogodišnji izbor “Hercegovke godine”.

Još uvijek stignete nominirati Hercegovku koja se istkala svojim radom, zalaganjem, ali i pozitivnošću u zajednici u kojoj živi.

Do sada imamo prijave iz naše Hercegovine: Mostar, Čapljina, Posušje, Grude, Ljubuški.. Tu su i naše Hercegovke iz iseljeništva: Australija, Danska, Švedska i Njemačka.

Nominacije se zaprimaju isključivo na mail : hercegovkagodine@gmail.com, uz fotografiju nominirane osobe, njeno ime i prezime, zanimanje, kratku biografiju i suglasnost s nominacijom.

Stigla nam je još jedna nominacija, ovaj put je naša Hercegovka, jedna od dobitnica nagrade za “Hercegovku godine” iz prethodnih natjecanja, nominirala prijateljicu Ivanu. Ovaj vid podrške svakako je za pohvalu kada se žene/djevojke međusobno podržavaju.

U nastavku prenosimo popratno pismo koje je pristiglo za Ivana Silvestro (vjerski bloger) iz Međugorja.

” Ivana je jedna predivna osoba koja svakodnevno promovira Bosnu i Hercegovinu na svojim društvenim mrežama gdje ima jako velik broj pratitelja. 
Ivana je osoba koja je “donijela” Međugorje u Italiju. Za vrijeme kada je Italija bila najveće žarište covid19 Ivana je samo jednom slikom iz Međugorja, koja je obišla cijeli svijet, vratila nadu u talijansko mnoštvo. Njezina velika ljubav su hodočašća a danas je jedna od najpopularnijih edukativnih propovjedača kada je riječ o hodočašću, posebno se medijski istaknula u posljednje vrijeme s predavanjem “Camino Santiago de Compostela”. Svakodnevno na svojim društvenim mrežama približava osobe Bogu kroz sadržaje koje objavljuje i jedna je od najvećih širitelja evangelizacije na našim područjima. Jako je puno pozitivnih stvari koje Ivana na svoj iskren, neobičan način čini za svoju zajednicu. 
Iako se udala za talijana i danas zajedno s njim ima predivnu obitelj, ova mlada dama odlučila je ostati živjeti u Međugorju sa svojom obitelji, jer ovdje pripada njezino srce. 
Ivana je osoba koja definitivno zaslužuje nagradu za Hercegovku godine (promocija Hercegovine) a ako se još uvijek pitate zašto je vrijedna te nagrade, pogledajte njezin profil i silnu ljubav koju ona dijeli sa svojim pratiteljima i tako im ulijeva nadu u budućnost.”

Hercegovka.net

Share post:

More like this
Related

Razlika cyberbullying i klasični bullying

Defincija cyberbullying Cyberbullying odnosi se na uporabu digitalnih tehnologija za zastrašivanje,...

Jedna kap ove tečnosti spasit će cijelu baštu od truljenja

Jod je antiseptik širokog spektra koji uništava široko polje...

Obavijest za umirovljenike koji čekove podižu preko banke

Federalni zavod za mirovinsko i invalidsko osiguranje objavio je...

Blagoslov motora i motorista na Blidinju

U nedjelju, 2. lipnja 2024. godine, u idiličnom okruženju...