Italija: Plodonosan susret predsjednika Nevenka Hercega i guvernera Marocoma Marsilioma

Date:

Predsjednik Vlade HNŽ Nevenko Herceg, ovih je dana boravio u Italiji  gdje se su susreo predsjednikom Regionalnog vijeća Marcom Marsiliom, o čemu su pisali brojni talijanski mediji.

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. sc. Nevenko Herceg, u sklopu službenoga posjeta talijanskoj regiji Abruzzo s administrativnim sjedištem u L’Aquili, susreo se s predsjednikom Regije dr. sc. Marcom Marsiliom koji ga je, u društvu najbližih suradnika, primio u predsjedničkoj palači Silone. Sastanku su, naime, nazočili i dopredsjednik regije Abruzzo dr. sc. Emanuele Imprudente te generalni direktor Regije dr. sc. Antonio Sorgi.

Predsjednik Regionalnog vijeća susreo se s predsjednikom Hercegovačko-neretvanske županije, piše vastoweb.com

Predsjednik Regionalnog vijeća Marco Marsilio susreo se jučer u Palazzo Silone u L’Aquili s predsjednikom Hercegovačko-neretvanske županije Nevenkom Hercegom u susretu koji karakterizira atmosfera odlične suradnje i srdačnosti.

Tijekom sastanka razgovaralo se o mogućnostima suradnje i zajedničkim ciljevima. S velikim zanimanjem razmatrana je mogućnost ponovnog uspostavljanja izravne zračne linije između Pescare i Mostara , koraka koji bi pogodovao turističkoj i trgovačkoj razmjeni između dviju stvarnosti te je podijeljena nada da bi Bosna i Hercegovina mogla pristupiti Europskoj uniji.

Gospodarska i komercijalna suradnja zajednički je cilj i radit ćemo na promicanju razmjene između tvrtki iz dviju regija, stvarajući nove prilike za rast i zapošljavanje, piše talijanski vastoweb.com

Hercegovka.net

Share post:

More like this
Related

Razlika cyberbullying i klasični bullying

Defincija cyberbullying Cyberbullying odnosi se na uporabu digitalnih tehnologija za zastrašivanje,...

Jedna kap ove tečnosti spasit će cijelu baštu od truljenja

Jod je antiseptik širokog spektra koji uništava široko polje...

Obavijest za umirovljenike koji čekove podižu preko banke

Federalni zavod za mirovinsko i invalidsko osiguranje objavio je...

Blagoslov motora i motorista na Blidinju

U nedjelju, 2. lipnja 2024. godine, u idiličnom okruženju...