Intervju: Benaid Peco jedan od kandidata u izboru Najpoželjnijeg Hercegovca neženje

Za portal Hercegovka.net razgovarali smo s Benaidom Pecom, trgovcem automobila, jednim od kandidata za laskavu titulu Najpoželjniji Hercegovac Neženja.

1.Benaide, nominacija za Vas pristigla je doslovce 5 minuta do ponoć, kada su se i zatvarale nominacije za ovogodišnji izbor Najpoželjnijeg Hercegovca Neženje. Već po samom predstavljanju na fb.str.Hercegovka godine, dobili ste jako snažnu podršku. Prilog u tomu govori da je po analitci koju izbacuje društvena mreža fb, Vaša fotografija je za 12 sati dosegla 20.000 pregleda. S početkom glasovanja, podrška je dobra, ali i malo manja u odnosu na predstavljanje. Što mislite hoće li se svi oni koji su Vas u velikom broju podržali na predstavljanju kandidata, ponovno “aktivirati” i ovom glasačkom djelu ?

Mozda je i ovo neki znak 5 minuta do ponoći 🙂 hehe šala mala. Sasvim slučajno su kolegice naletile na link za “Najpoželjnijeg Hercegovca” i pitale me da li mogu prijaviti, moram biti iskren nisam shvatio ozbiljno njihovu namjeru…

2. Mnoge djevojke su Vas u komentarima već proglasile “pobjednikom”. Godi li Vam takva podrška nježnijeg spola?

– Naravno da godi, a godi li vama… ? Svakoj normalnoj osobi godi pažnja pa i meni.

3. Iz Mostara ste, točnije s Ortiješa, kako u Vašem bliskom okruženju komentiraju Vašu nominaciju?

– Nisam se puno isplanirao kako sam već naveo i nisam smatrao ozbiljno ovo takmičenje. Ali svakim danom sve više i više ljudi mi šalje poruke podrške počevši od komšiluka pa do poznanika…

4. Kakva su Vaša očekivanja od izbora ?

Nemam nikakva očekivanja, neka bude kako naš nježniji pol odluči.

5. Za kraj, ono što će zanimati dame. Gospođa Peco još ne postoji, a da bi to postala, što ju sve mora krasiti i čemu zapravo dajete prednost kada su djevojke u pitanju?

Pa mora imati ono “nešto”….

Hercegovka.net/ Najpoželjniji Hercegovac neženja

Odgovori