Imotski: Sve je spremno za blatni spektakl – Vilenjaci i Vukodlaci odmjeravaju snage sutra

Date:

Čini se da je sve spremno za blatni spektakl na dnu presušenog Modrog jezera u nedjelju 16. listopada od 14:30 sati. Vilenjaci i Vukodlaci su spremni, a kako je priroda mnogo toga promijenila na samom dnu jezera stvarajući mnoge rupe, otvore i naplavine, organizatori su dali truda kako bi doveli igralište u barem donekle normalno stanje.

No, koliki je interes za utakmicu svjedoči i dolazak nekoliko TV ekipa, a pozivi organizatora upućeni su i Mislavu i Goranu Karoglanu dvojcu koji s klupe vodi nogometni klub „Hajduk“. Dosadašnji skor utakmica ne ide niti jednoj ekipi u prilog jer je svih šesnaest odigranih završilo neriješenim rezultatom uz gol razliku 31:31.

Ova utakmica je svakako i svojevrsni događaj za još uvijek relativno veliki broj gostiju koji se odmaraju u kućama za odmor na području Imotske krajine, pa kako tvrde u TZ Imota utakmica bi bila i simbolični završetak turističke sezone koja će se po izvrsnim rezultatima dugo pamtiti. Poseban program pred početak utakmice, na poluvremenu, kao i na samom njenom završetku upriličit će članovi poznate udruge vinara i vinogradara Imotske krajine “Cvit razgovora“ koji će igrače i goste častiti svojim vrhunskim vinima, koje su spustili na dno jezera ima već puna dva mjeseca.

Izvor:Radio.Imotski

Share post:

More like this
Related

Sjajan trik za brži razvoj ruža

Ruže su, složit će se svi, zvijezde svakoga vrta,...

Zalijevanje paradajza nakon sadnje: Ključni koraci za uspješan uzgoj

U procesu uzgoja paradajza, jedan od ključnih elemenata je...

Koštro predstavila ‘Plamteće lahore’ mostarskoj publici

Zbirka poezije Miljenke Koštro "Plamteći lahori" predstavljena je u...

Jutarnja molitva petkom

Jutarnje molitve petkom dat će vam snagu za kraj radnog...