Imotski: Sve je spremno za blatni spektakl – Vilenjaci i Vukodlaci odmjeravaju snage sutra

Čini se da je sve spremno za blatni spektakl na dnu presušenog Modrog jezera u nedjelju 16. listopada od 14:30 sati. Vilenjaci i Vukodlaci su spremni, a kako je priroda mnogo toga promijenila na samom dnu jezera stvarajući mnoge rupe, otvore i naplavine, organizatori su dali truda kako bi doveli igralište u barem donekle normalno stanje.

No, koliki je interes za utakmicu svjedoči i dolazak nekoliko TV ekipa, a pozivi organizatora upućeni su i Mislavu i Goranu Karoglanu dvojcu koji s klupe vodi nogometni klub „Hajduk“. Dosadašnji skor utakmica ne ide niti jednoj ekipi u prilog jer je svih šesnaest odigranih završilo neriješenim rezultatom uz gol razliku 31:31.

Ova utakmica je svakako i svojevrsni događaj za još uvijek relativno veliki broj gostiju koji se odmaraju u kućama za odmor na području Imotske krajine, pa kako tvrde u TZ Imota utakmica bi bila i simbolični završetak turističke sezone koja će se po izvrsnim rezultatima dugo pamtiti. Poseban program pred početak utakmice, na poluvremenu, kao i na samom njenom završetku upriličit će članovi poznate udruge vinara i vinogradara Imotske krajine “Cvit razgovora“ koji će igrače i goste častiti svojim vrhunskim vinima, koje su spustili na dno jezera ima već puna dva mjeseca.

Izvor:Radio.Imotski

Odgovori