Hrvatska: Želite kupiti automobil po povoljnoj cijeni? Državna vozila od subote na rasprodaji

0

Dražba će se održati u devet sati na lokaciji Velikopoljska 15a u Zagrebu, a pregled vozila i uplate jamčevine bit će dan prije, 12. svibnja, od 9 do 13 sati, na lokaciji Nikole Kramarića 1, Velika Mlaka, piše Poslovni dnevnik

Javna dražba 47 rabljenih vozila i strojeva raznih državnih tvrtki i ministarstava poput Hrvatskih autocesta, Ministarstva kulture i medija, Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Ministarstva poljoprivrede i drugih institucija održat će se 13. svibnja, priopćili su u utorak iz tvrtke Cepelin.

Dražba će se održati u devet sati na lokaciji Velikopoljska 15a u Zagrebu, a pregled vozila i uplate jamčevine bit će dan prije, 12. svibnja, od 9 do 13 sati, na lokaciji Nikole Kramarića 1, Velika Mlaka, navode u svom priopćenju.

Prisustvovati i sudjelovati mogu sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo, odnosno minimalno 100 eura.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se provodi po načelu “viđeno-kupljeno”, što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi, navodi organizator dražbe.

Na dražbi su, uz ostalo, građevinski strojevi, naplatne kućice, osobni automobili, kamioni, prikolice, bageri…

Izvor:Poslovni dnevnik

Hercegovka.net

Odgovori