Hercegovka.net: Najpoželjniji Hercegovac neženja: DAMIR KLJAJO ĆALTA

Već s prvim danom početka nominacija izbora  “Najpoželjniji Hercegovac neženja”,pristigle su vrlo zanimljive nominacije kršnih Hercegovaca. Posve je sigurno da će dame putem glasova,ali i stručni žiri imati pune ruke posla. Teško će biti odlučiti komu dati glas u žestokoj konkurenciji.
Uz Hercegovački.portal i portal Hercegovka.net kao medijske partnere, predstavljat ćemo pojedinačno sve nominirane kandidate za laskavu titulu “Najpoželjnijeg Hercegovca neženje”

dipl.ing. agr.DAMIR KLJAJO ĆALTA

Zaposlen : UINO BiH
Mjesto boravka : Mostar
Status: Momak

O DAMIRU : On je mogu  svojevrsni gradski i hercegovački boem sa dječačkom dušom.Rođen 12.6.1980. godine. Osnovnu i srednju školu pohađao  u Mostaru. Zvanje diplomiranog inženjera agronomije stekao  na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
Zaposlen  u Upravi za indirektno oporezivanje. 
Vezano za materijalnu situaciju može se kazati da je situiran. Posjeduje stan u Mostaru i vikendicu s okućnicom nedaleko od Mostara. 

Ljubitelj  životinja, osobito pasa. Ima dva čistokrvna psa, Jedan je belgijski ovčar a drugi je njemački ovčar.

Najveća ljubav u životu dosada mu je HŠK Zrinjski Mostar, ali ovom nominacijom možda nađe i drugu najveću ljubav u životu koja bi ga odvela do obiteljske bračne luke , koju mama Tonka željno iščekuje od njega.

Hercegovka.net

Odgovori