Hercegovka godine: U ponoć završavaju nominacije

U ponoć se završava zaprimanje nominacija za ovogodišnji izbor ” Hercegovka godine” .

Ukoliko imate neku svoju Hercegovku, za koju znate da se svojim trudom, radom i zalaganjem istakla u zajednici u kojoj živi, možete ju nominirati još danas,

Nominacije se zaprimaju isključivo na mail: hercegovkagodine@gmail.com.

Uz ime i prezime osobe koju nominirate, potrebno je navesti kratku biografiju, priložiti fotografiju i suglasnost nominirane s učešćem u natjecanju.

Nominirati se mogu sve Hercegovke, neovisno o mjestu stanovanja, zanimanju i starosnoj dobi.

Za sve natjecateljice koje uđu u natjecanje, moći ćete glasati od 17.studenog 2022. godine na mail: hercegovkagodine@gmail.com , kao i na tabeli koja će biti istaknuta na FB str. Hercegovka godine, a ista će biti dostupna u objavi medijskih partnera izbora Hercegovka godine:

-portal Hercegovka.net

-portal Fenix magazin.de

-portal Hercegovina.in

Imati ćemo i nagradu društvenih mreža na kojoj ćete isključivo na FB str. Hercegovka godine i na Instagram profilu Hercegovka godine, moći glasati u vidu “lajka” za svoju favoritkinju ispod istaknute fotografije s početkom glasovanja.

I ove godine imamo nagradu za Životno djelo, ime počasne Hercegovke koja će primiti tu nagradu, saznati ćete na svečanom proglašenju pobjednica. To je ujedno i jedina kategorija za koju nisu potrebni glasovi.

Kako imamo manje od pedeset nominiranih, glasanje će biti u samo jednom krugu, odnosno, isto kreće 17.studenog i traje do 03.prosinca. U uvodnom djelu smo naveli način na koji ćete moći glasovati.

Ponosni smo na svaku nominaciju koja je pristigla iz naše zemlje, kao i iz iseljeništva. Svaka Hercegovka koja se našla među nominiranima je već na jedan način osvojila nagradu jer joj je samom nominacijom iskazana čast i priznanje.

O točnom datumu i mjestu svečanog uručenja nagrada i proglašenja pobjednica, obavijest ćemo u narednim danima.

Hvala svima koji su na svoj način doprinijeli da i ove godine imamo divne Hercegovke i time pomogli da u uspijemo u naumu, promociji Hercegovine, njenih ljudi i običaja, osnaživali povezanost naših iseljenika s matičnom domovinom, kao i jačali uloge žene u društvu.

Sretno svima!

Daniela Škegro

Predsjednica Udruge “Hercegovka godine” i predsjednica Organizacijskog odbora izbora “Hercegovka godine”

Hercegovka.net

Odgovori