Hercegovka godine: Dramtičan zaokret u poretku natjecateljica

Date:

Hercgovke su i na ovogodišnjem izboru izazvale ogromu pozornost, u prilog tomu govore i tisuće glasova za natjecateljice koji pristižu doslovce iz svih kuteva svijeta. Svo ovo sivilo i tamu koja se nadvila nad nama “obasjale” su učesnice izbora “Hercegovka godine”.

Čestitost, upornost, izdržljivost i snalažljivost su glavne karakteristike svih Hercegovki.

To su žene koje su se naučile boriti i izboriti. Pogotovu se ne smije zanemariti snalažljivost tih žena, što se pokazalo i na ovom natjecanju.

Izdvojiti ćemo samo neke natjecateljice usporedbe radi, kako bi smo vam dodatno predočili sposobnost Hercegovki.

Konjičanka Eldina Kašić na samom predstavljanju kandidata imala je svega par “lajkova” podrške, međutim s početkom natjecanja ova mlada djevojka je itekako pomela konkureenciju poznatijih učesnica i od samog početka glasovanja je u vodstvu.

Da Ljubušaci i novinari znaju itekako izboriti se za svoje kolege govori i činjenica podrške svojoj Ljubušanki i ogromne medijske podrške svojoj kolegici Anoneli Musa koja se lagano glasovima približava vodećoj Eldini iz Konjica.

Daniela Žderić čiji korjeni vuku iz Gabela Polja, a trenutačno živi i radi u Metkoviću na samom predstavljnju na portalima u Metkoviću imala je skoro 1000 glasova podrške.Ne zanemarimo i vedar duh naših Hercegovki, s kojim je Daniela na šaljiv način Daniela poziva svoje glasače na svom FB profilu i izazvala oduševljenje:

“E tako u ljeto 94′, išla se ja sudbeno udat za mog Dalmatinca, Denis Žderić ,da jadna dobijem papire. I došli mi u matičara, kaže teta matičarka, gospodjice, s vašim papirima je sve u redu,vi ste rodjeni u Metkoviću, al gospodin Denis treba donit svoje papire iz Mostara..

Tko je od nas dvoje veći hercegovac 🙄🤣

Zato, kliknite na sliku i onda Like! Glasajte za nas, glasajte za nas..😁” ,stoji u Danielinoj objavi.

Veliku podršku ima i Biljana Glibo iz Rame koju šira javnost pozna po prekrasnoj etno skupini “Čuvarice”, koje čuvaju kroz pjesmu običaje i tradiciju Hercegovine.

Svijet EU sporta podržava “svjetsku, a našu” proslavljenu košarkašicu Ana-Marija Begić koja je u prvih par natjecateljica po do sada pristiglim glasovima.

Najdramtačiniji zaokret u glasovima i samom poretku priredila je Mostarka Lidija Ratzlaff sa adresom u Houstonu koja je od početka glasovanja imala najmanji broj glasova, točnije do jučer 14 glasova, ali je u manje od 24 sata sa začelja došla na šestu poziciju.

Zbog iznimno zanimljivog natjecanja, zadnji krug od 7 dana ćemo postavit slike direknto i na FB stranicu Hercegovka godine, a ti glasovi će se zbrajati sa svim do sada pristiglim glasovima za naše natjecateljice.

Iako, kojim slučajem nemate već svoju kandidatkinju, pročitajte bogate biografije naših natjecateljica i zasigurno nećete pogriješiti komu god date glas.

Što znači da će od sutra 17. studenog pa do 24. studenog kada završava glasovanje, naše natjecateljice ćete moći podržati na sljedeći način:

Grafikon – dostupan na portalu Hercegovka.net

Fotografije natjecateljica objavljene na dan početka glasovanja 04. studenog na portalu Hercegovka.net

Instagram profil Hercegovka godine

i od sutra na fotografijama natjecateljica koje će biti postavljene na FB stranicu Hercegovka godine, naveli su iz Organizacijskog odbora

Hercegovka.net

Share post:

More like this
Related

NAJKREATIVNIJI ŠTAND Lampe ovog Hercegovca mame poglede na ovogodišnjem sajmu

Na ovogodišnjem Mostarskom sajmu, prema službenim informacijama, predstavlja se...

Otvoren Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2024

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković svečano je u...

Izaslanstvo HSS-a odalo počast žrtvama u Trusini

U Trusini kod Konjica jučer je obilježena 31....