Herceg : 2,9 milijuna KM za nabavu udžbenika i priručnika za sve osnovnoškolce u HNŽ-u

“Iznimno me raduje činjenica da smo završili neke od naših planova; usvojili smo niz Odluka; osigurali smo sredstva u iznosu od 2.900,000,00 KM za nabavu udžbenika i priručnika za 16.195 učenika javnih osnovnih škola u Županiji od 1. do 9. razreda, odobrili novčana sredstava u iznosu od 600.000,00 KM za financiranje rada Sveučilišta u Mostaru i Univerziteta „Džemal Bijedić“ Mostar, te odobrili sredstva u iznosu od 550.000,00 KM za HNK Zrinjski Mostar i FK Velež Mostar, namijenjena za financiranje potpune rekonstrukcije glavnih terena na stadionima.

Nismo zaboravili na potpore kulturnim institucijama i usvojili smo Odluku o odobravanju novčanih sredstava u iznosu od 70.000,00 KM za financiranje rada Hrvatskog narodnog kazališta Mostar i Narodnog pozorišta Mostar.

Nastavljajući provedbu Projekta „Energetske učinkovitosti u BiH“ u HNŽ, usvojili smo Odluku kojom su odobrena novčana sredstava potrebita za nastavak obnove i utopljavanja zgrade  Županijskog suda Mostar, te realizacija projekata na objektima Doma zdravlja Čitluk i Narodnog univerziteta Konjic.” -kazao je premijer Vlade HNŽ Nevenko Herceg

Hercegovka.net

Odgovori