Gradonačelnik Kordić s predstavnicima PIN-a razgovarao o konceptu zbrinjavanja otpada

Date:

Gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić danas se u Gradskoj vijećnici sastao s predstavnicima češke neprofitne organizacije People in Need (PIN), direktoricom PIN-a za BiH Veronikom Jelinkovom i globalnim direktorom PIN-ovog ureda za razvoj i suradnju Janom Mrkvičkom.

Tom prilikom gradonačelnik je iskazao zahvalnost predstavnicima PIN-a na svim projektima koje je ova organizacija uspješno realizirala u Mostaru.

Također je istaknuto zadovoljstvo činjenicom kako će uskoro krenuti radovi na još jednom značajnom gradskom projektu, onom revitalizacije rekreacijskog prostora Bune.

Kao jedan od prioriteta u radu Gradske uprave naglašeno je zbrinjavanje otpada, te je u prethodnom razdoblju jasno urađen upravljanja otpadom. U tom segmentu postoji mogućnost za suradnju, odnosno sufinanciranje izgradnje i opremanja reciklažnih dvorišta i nabavke kontejnera za staklo.

Na sastanku je još jednom potvrđeno kako Grad Mostar i PIN imaju zajednički cilj, a to je izgradnja prostora za druženje i rekreaciju svih građana Mostara, navode na svojoj službenoj stranici Grad Mostar

Hercegovka.net

Share post:

More like this
Related

Ovo je bijeli otrov kojeg svi jedemo, a 3 puta je gori od slatkiša

U današnje vrijeme, mnogi od nas nastoje birati zdraviju...

Nada Dalipagić: Nama Mostarcima su naše dvije ljepotice Neretva i Radobolja uvijek pri ruci

Mostar je pored svih svoji ljepota oduvijek bio poznat...

Iako je pelet sve jeftiniji, potražnja nikad nije bila lošija

Iako je cijena peleta znatno pala potražnja za ovim...

480 NATJECATELJA NA ČETVRTOM IZDANJU “POSKOK KUPA”

Četvrti „Poskok KUP“ u organizaciji TKD kluba „Poskok“ Posušje...