Grad Mostar uputio obavijest poljoprivrednicima

Grad Mostar uputio je obavijest poljoprivrednim proizvođačima, fizičkim i pravnim osobama s područja tog grada, koji su kod nadležne službe upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava (RPG) i Registar klijenata (RK), da su prema Pravilniku o upisu u Registar poljoprivrednih gospodarstava („Službene novine FBiH“, broj: 42/08) obvezni ažurirati podatke u Registru.

Rok za ažuriranje podataka je od 1. siječnja do 31. ožujka 2023. godine.

Svi klijenti koji se prvi put upisuju u Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata, a apliciraju za ostvarivanje novčanih potpora u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji u 2023. godini, po obavijesti Federalnog ministarstva poljoprivrede šumarstava i vodoprivrede, također se trebaju upisati u navedenom roku.

Naknadno urađene promjene neće se uzimati u obzir za novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji, saopćeno je.

Obrasci za ažuriranje podataka, kao i za upis mogu se preuzeti na Protokolu Grada Mostara (Adema Buća br.19), a sve potrebne informacije mogu se dobiti na kontakt telefon 036/ 505-562, svakim radnim danom u vremenu od 8 do 16 sati.

Izvor:Grad Mostar

Hercegovka.net

Odgovori